Kategorije Vijesti

Nakon objave snimke moćni slavonski HDZ-ovac dao ostavku na sve dužnosti

Širi dalje

Saborski zastupnik HDZ-a Franjo Lucić podnio je u četvrtak ostavku na sve političke dužnosti u HDZ-u, na mjesto predsjednika Županijskoga odbora Požeško-slavonske županije, člana Nacionalnoga vijeća i Središnjeg odbora stranke.



Lucić je o svom činu obavijestio i predsjednika stranke Adreja Plenkovića.

“Bez obzira na neutemeljenost optužaba, odlučio sam da ne želim biti teret svojoj stranci. Odgovorno tvrdim da nije bilo riječi o nikakvom podmićivanju kako tvrdi gospodin Hedl, a to ću, ako bude potrebno dokazati na mjerodavnom mjestu”, rekao je Lucić Hini.

Portal Telegram objavio je da je HDZ-ov saborski zastupnik Franjo Lucić nudio mito novinaru Dragu Hedlu tražeći zauzvrat da ne piše o njegovom poslovanju i stečaju tvrtki u njegovu vlasništvu. Navode da je Lucić u srijedu 26. srpnja, u telefonskom razgovoru, čiji dijelovi su obavljeni u tonskom zapisu, rekao kako mu je, odustane li od teksta koji priprema, spreman platiti tri puta više nego što će mu za tekst platiti redakcija Telegrama.

Lucić je zanijekao tvrdnje o pokušaju podmićivanja. “Nisam podmićivao Hedla. Ovo je moj privatni spor star osam godina, a on sebi na ovaj način pokušava podići rejting.”

Nakon toga je izvijestio javnost da je podnio ostavke na stranačke dužnosti.

 

Foto:hdz.pozega


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

9 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

10 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

13 sati prije