Kategorije Vijesti

Obračun u autobusu: “Sjela je na bebu u kolicima pa dobila batine”

Širi dalje

U ZET-ovom autobusu na liniji 207 u ponedjeljak došlo je do svađe između muškarca i žene. Došlo je i do tučnjave te je intervenirala i policija.



”Policija je zaprimila dojavu o sukobu između muškarca i žene u ponedjeljak oko 17.20 sati u Heinzelovoj ulici BB, okretište autobusa”, kazali su iz policije za Vijesti.hr.

Kako je jedan od svjedoka događaja napisao na Facebooku, u vozilu je izbila svađa između žene srednjih godina i muškarca koji je bio u društvu supruge i djeteta u kolicima. Žena je glasno pričala na mobitel, na što se muškarac požalio govoreći da će mu probuditi bebu.

Žena mu je na to –  što je vidljivo iz snimke koju je svjedok objavio na Facebooku –  pogrdnim riječima odbrusila da to nije njen problem te je nastavila dalje razgovarati. Potom je, tvrdi svjedok, nasrnula na bračni par s djetetom. On im je priskočio u pomoć te pomahnitaloj ženi obuzdao ruke, ali je ona u tom naguravanju ozlijedila bebu.

Obračun se nastavio izvan autobusa gdje je otac djeteta fizički nasrnuo na ženu.

”Lupio je šakom u glavu i složio je na pod. Beba je odvedena s crvenom ogrebotinom na čelu na Rebro, a i ova žena isto s malo promijenjenim ličnim opisom”, napisao je svjedok na Facebooku. Prijatelj napadnute žene kazao je za Vijesti.hr da joj je u obračunu slomljena vilica te da ona trenutno u KB Dubrava čeka hitnu operaciju.

Glasnogovornik ZET-a Domagoj Zeba potvrdio je da se incident dogodio u vozilu na liniji 207.

”Došlo je sukoba dvije ili više osoba. Sukob se nastavio izvan autobusa tako da je netko od sudionika naknadno zvao i policiju. Autobus u kojem se dogodio incident zamijenjen je i vraćen u garažu s obzirom da je u njemu bilo tragova krvi. To su za sada sve informacije kojima mi raspolažemo”, kazao je Zeba.

R.I. /Foto:Ilustracija

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

DP objavio ključnu odluku, Radić prozvao Pupovca

Domovinski okret održao je presicu nakon sjednice Predsjedništva te stranke nakon što su  jutros pregovarali…

57 minuta prije

Plenković: Vladu formiraju pobjednici, a ne Grbin i njegov proruski stric

Premijer Andrej Plenković rekao je u ponedjeljak kako smatra da će kroz slijedeće dane dogovoriti s…

4 sata prije

Grbin nakon sastanka s DP-om: Sve opcije su moguće pa i ponavljanje izbora

Nakon postizbornih razgovora s Domovinskim pokretom o sastavljanju moguće većine javnosti se s Iblerova trga…

4 sata prije