Kategorije Vijesti

Pedagoška šamarčina Denisa Latina HND-u: “Bojkotiram vas! Slavili ste kad su mene osudili!”

Širi dalje

Bojkot HRT-a, koji je pokrenulo Hrvatsko novinarsko društvo, na čelu s Hrvojem Zovkom i Savicom Lukić, a kulminirao izbacivanjem novinara s HRT-a s press konferencije Gordana Marasa, komentirao je  i HRT-ov urednik Denis Latin.



“Ja bojkotiram bojkot jer je HND kasta koja se bori samo za svoje partikularne interese, a ne za interese novinara kao takvih”, napisao je Denis Latin na Facebook profilu.

“Bojkotiram bojkot civilnog društva jer ne razumiju slobodu medija i medijsko zakonodavstvo koje je uspostavljeno za vrijeme Zorana Milanovića i Ive Josipovića. Bojkotiram stranke koje su u bojkotu jer nisu toliko inteligentne da shvate da su pravila koja su na snazi uvedena upravo njihovom političkom voljom i zakonima koje su donosili zajedno sa Zoranom Milanovićem, Ivom Josipovićem, Andrejom Zlatar Violić i Orsatom Miljenićem”, napisao je Latin.

Dan ranije  također je napisao:

“Dok sam 2012. dobio pravomoćnu presudu prema kojoj moram platiti više od 60.000 kuna zato što sam govorio na saborskom Odboru za medije, SDP je slavio Radmana i davao mu podršku u masovnom dijeljenju otkaza. Tada se nisu bunili, niti im je palo napamet da zaštite mene koji sam nastradao prvi. Sjećaš li se Gojko Marinkoviću, kako si u HND-ovom listu Novinar preko osam stranica obrazložio zašto i po kojim osnovama me treba osuditi?”

Ima  još:

“Veleumni šef novinarskog društva upravo izjavio kako da je dosta šikaniranja na HRT-u. Spomenuti predsjednik u vrijeme Radmana bio je urednik redakcije unutarnje politike te tražio je mene obrazloženje broja sati.

U to vrijeme uopće mi nisu radili da radim. Zar to nije bilo šikaniranje, predsjedniče?! Zašto dvostruki kriteriji: u jedno vrijeme šikaniranje je dopušteno, u drugo nije?!”

M. Marković/Foto:pxll

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Mislav Kolakušić: Ja sam jedini lijek protiv štakora s portala Index

Nezadovoljan anketom na portalu Index koja pokazuje da ga većina ljudi vidi kao "ljigavo smeće…

59 minuta prije

Ovo je direktor Zračne luke Rijeka. Treba ga hitno smijeniti. Štetočina je

Ulazak autobusa  u prostor Zračne luke da bi preuzeo putnike lani je koštao 15 eura,…

2 sata prije

Ovacije Modriću na krcatom Bernabeu. Ovo nije uspio još niti jedan igrač Reala

Modrić je u prvom poluvremenu dobio gromoglasne ovacije prepunog Santiaga Bernabeua. Realovi navijači izvikivali su…

15 sati prije