Kategorije Vijesti

Pogledajte snimku napada na kliniku masona Nikice Gabrića

Širi dalje

U noći s nedjelje na ponedjeljak napadnuta je Klinika Svjetlost u vlasništvu oftamologa Nikice Gabrića, a napad su snimile nadzorne kamere.



Na nadzornim kamerama zabilježeno je da se napad dogodio u 1.55, a na videu je muškarac koji je metalnom pepeljarom (?)  lupa po staklenim vratima na ulazu u Kliniku.

Razbijanje je trajalo oko 25 sekundi, a nakon što je izlupao stakla, muškarac s fantomkom na glavi bacio je pepeljaru na vrata i dao se u bijeg.

No na snimci se vidi da je muškarac u razbijanju koristio predmet s drškom. Uz ulazna vrata razbijeno je i nekoliko prozora.

– Čuvar se prepao, pobjegao na četvrti kat dok je on lupao željeznom pepeljarom. Koliko koštaju staklena vrata ne mogu procijeniti, ali ružno izgleda. Katastrofalno, ulaz je sav porazbijan – rekao je.

Policija je uzela snimku nadzorne kamere te provodi istragu kako bi utvrdila identitet vandala.

U policiji kažu da zasad nije poznato kojim su predmetom razbijena stakla klinike koja se nalazi u Heinzelovoj 39, no prema neslužbenim informacijama bila je riječ o pepeljari.

Nikica Gabrić našao se nedavno u središtu pozornosti nakon što je za iznudu prijavio glavnog urednika tjednika 7dnevno i portala dnevno.hr Marka Cigoja, njegovog zamjenika Vuka Radića i direktoricu Mariju Dekaniću, a koji su ga navodno ucjenjivali fotografijama masonske lože i njihove ceremonije koje su kasnije i objavljene.

Gabrić je tada rekao kako ne krije da je mason, odnosno veliki meštar Velikog Orijenta Hrvatske, a potom je i bivši glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić priznao da je član masonske lože zbog čega je podnio ostavku na tu funkciju.

M. Marković/foto:screenshot

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Rijeka – Dinamo1:2 Modri preokretom srušili Rijeku, eurogol Petkovića

U derbi susretu 33. kola HNL-a, ali i cijele sezone, nogometaši Dinama su nakon preokreta…

5 sati prije

Jedan grad u bivšoj državi Tito je mrzio iz dna duše, uvijek ga je izbjegavao

Josip Broz Tito, doživotni predsjednik SFRJ, preminuo je 4. svibnja 1980.  godine. Tog dana na…

11 sati prije

Butalno pretukao političara SPD-a pa se predao. Policija šokirana kad su vidjeli tko je

Njemačkim se vlastima u nedjelju predao 17-godišnji tinejdžer, tvrdeći da je jedan od počinitelja nasilnog…

12 sati prije