Kategorije Vijesti

Policija objavila detalje stravičnog zločina u Zagrebu i okolnosti pogibije ubojice

Širi dalje

Zagrebačka policija objavila je detalje stravičnog zločina koji je šokirao javnost. Muškarac (42) sjekirom je u Kozari putevima napao bivšu partnericu i djevojčicu (1,5).



Žena je teško ozlijeđena, a dijete je preminulo u zagrebačkoj bolnici.  Žena je na jedinici intenzivnog liječenja i bori se za život. Muškarac je je pobjegao s mjesta nesreće i poginuo na zaobilaznici.

Policijsko priopćenje prenosimo u cijelosti:

“U srijedu, 4. siječnja 2023. godine u 20:26 te u idućih 12 minuta zagrebačka je policija zaprimila više poziva koja su upućivala na nasilje u obitelji na području naselja Peščenica.

Prvi je poziv uputila žena – žrtva starosti 42 godine te prijavila zlostavljanje od strane najvjerojatnije alkoholiziranog bivšeg supruga starosti 43 godine. Nakon toga uslijedila su još dva poziva, jedan o svađi na cesti, a potom i ozljeđivanju osoba sjekirom.

Odmah po prvom pozivu policiji na mjesto događaja upućeni su policijski službenici, koji su dolaskom na mjesto događaja utvrdili da je 43-godišnjak sjekirom zadao udarce u područje glave djetetu i majki djeteta koje su pronađene u teškom stanju i kojima su policijski službenici na mjestu događaja odmah počeli pružati prvu pomoć da bi potom, po dolasku hitne medicinske pomoći, žrtvama kaznenog djela liječnička pomoć bila pružena u bolnicama na području Grada Zagreba.

Ujedno, poduzetim žurnim policijskim radnjama u smislu samih činjenica o tom događaju utvrđeno je da se počinitelj udaljio s mjesta događaja te pobjegao u nepoznatom smjeru osobnim automobilom, u tom trenutku nepoznatih registarskih oznaka

Naknadno je zaprimljena informacija o smrtnom stradavanju muškarca u prometnoj nesreći na AC A3. Na mjestu smrtnog stradavanja muškarca proveden je očevid od strane dežurne zamjenice ŽDO-a u Zagrebu i ekipe za očevide PU zagrebačke te je utvrđeno da se radi o samoubojstvu.

U ranim jutarnjim satima, 5. siječnja 2023. godine, zaprimljena je informacija da je dijete od zadobivenih ozljeda preminulo”, priopćeno je iz policije.

Neurokirurg  iz KB Dubrava u razgovoru za N1 rekao je kako je žena koju je sinoć skoro ubio muškarac u zagrebačkom Kozari putu smještena je u jedinicu intenzivnog liječenja te je sedirana, odnosno nalazi se u medicinsko induciranoj komi,

“Ona je sinoć dovedena na Hitnu pomoć te je odmah upućena na hitni operacijski zahvat koji je prošao dobro bez ikakvih komplikacija i trajao je nekoliko sati. Radi se o teškim, po život opasnim ozljedama. Prerano je reći kakve će biti posljedice. Ona je sada na aparatima i provode se sve metode intenzivnog liječenja.”

Na pitanje je li šokiran njenim ozljedama, rekao je da su mu kolege koje su je sinoć zaprimile  prenijele da ozljede jesu brutalne.

R.I. /Foto: pxll


Širi dalje
Komentiraj

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

12 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

13 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

16 sati prije