Kategorije Vijesti

Policija Srbije objavila: ‘Dečki su koristili drogu, tragove smo našli i u kombiju’

Širi dalje

Sedmi je dan potrage za Matejem Perišem (27) iz Splita. Predsjednik sindikata policije Srbije rekao je kako su u kombiju u kojem su mladići došli u Beograd, kao i u smještaju, našli tragove opijata.



Viši javni tužitelj  Beogradu Nenad Stefanović rekao je kako MUP Srbije i Više javno Tužilaštvo u Beogradu jedini daju i davat će službene informacije o potrazi za nestalim Splićaninom Matejem Perišom (27), javlja Kurir.

– Sve druge informacije koje se pojavljuju u medijima nisu službene, niti potvrđene, jer ovo tužiteljstvo u suradnji s MUP-om aktivno sudjeluje i usmjerava potragu za nestalim mladićem – poručio je Stefanović.

Iz Višeg javnog tužilaštva su priopćili kako su naredili da se izuzmu snimke sigurnosnih kamera, kao i vještačenje DNK profila s mjesta gdje je Matej viđen zadnji put.

‘Kod mladića smo našli opijate’

Predsjednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović j

e otkrio za portal Mondo da su kod grupe mladića iz Splita pronađene nedozvoljene supstance.

– Policija je više nego u uobičajenim okolnostima uključena u potragu za mladićem iz Splita. Mi mislimo da je u pitanje dijete, jer je osoba jako mlada, a tad se traga i izvan radnog vremena – poručio je.

Poručio je kako su mladići došli u Beograd 30. prosinca. Naveo je da su već u smještaju počeli konzumirati alkohol, što su i nastavili kroz večer. Mijailović je rekao kako su konzumirali i opijate.

– Možete misliti kako je to utjecalo na njihova tijela, alkohol i narkotici. Matej je negdje oko 1.40 ustao i naglo izašao van. Činjenica je da njegovi prijatelji skoro sat vremena nisu primijetili da ga nema, a nestanak su prijavili sutradan popodne – rekao je.

‘Našli smo tragove droge u kombiju i smještaju’

– Mi smo našli tragove u kombiju u kojem su došli iz Hrvatske, kao i u smještaju u Beogradu. Oni su konzumirali drogu, najvjerojatnije sva sedmorica. Tu drogu su donijeli sa sobom – objasnio je.

Mijailović je rekao kako je prije mjesec i pol dana Mateju preminuo prijatelj te da ne treba zanemariti ni činjenicu da je mladić time bio potresen.Naglasio je kako policija radi svoj posao i da se nadaju da će mladića pronaći živog.

– Što više vremena protječe, to je nade sve manje. Ali nećemo odustati dok ne riješimo ovaj slučaj – rekao je.

M.M. /Foto: press/nestali.hr


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi matej periš

Najnovije

Mehaničar otkrio koji automobil nikad ne bi kupio: “To je hrpa smeća”

Kupovina automobila može biti uzbudljivo, ali i stresno iskustvo. Mehaničar Victor Shack svojim je pratiteljima…

8 minuta prije

Glavni tajnik DP-a: “Da, našli smo se i dogovarali većinu bez SDSS-a”

Glavni operativac i tajnik Domovinskog pokreta Josip Dabro, koji je s Mariom Radićem i ključni pregovarač oko sastavljanja većine…

52 minute prije

VANDALIZAM! Hrvatski dom u Footscrayu išaran četničkoim znakovljem

Korisnik Twittera journovox69 objavio je dvije fotografije Hrvatske kuće u Melbourneu koja je išarana četničkim…

12 sati prije