POLITIČKI SEKS SKANDAL U HRVATSKOJ! Saborski zastupnik slao obnažene selfije iz luksuznog hotela

ožujak 30, 2018 maxportal
Share Button

Saborski zastupnik Franjo Lucić našao se usred velikog seks skandala, ekskluzivno otkriva portal Net.hr, nakon što je procurila njegova razmjena intimnih fotografija s ljubavnicom.Eksplicitne fotografije jednog od najmoćnijih HDZ-ovaca, Lucić je tijekom godina razmjenjivao s neimenovanom ljubavnicom.

Dio selfija koje je obnaženi Lucić slao ljubavnici snimljen je u izuzetno luksuznom hotelu, s mramornim kupaonicama, raskošnom spavaonicom, kristalnim lusterom, noćnim ormarićima s ekskluzivnim dizajnerskim potpisom Versace i skupocjenim dizajnerskim detaljima, piše taj portal.

Lucić je u svojoj posljednjoj imovinskoj kartici naveo veliku neimaštinu, pa tako tvrdi da nema ni kune ušteđevine, kao ni nekretnine, automobil, plovilo niti dionica. Po službenoj imovinskoj kartici Lucić je najsiromašniji HDZ-ovac u Saboru.

Fotografije su snimljene u studenome 2017. godine. U istom mjesecu, Lucić je službeno opomenut zbog rekordne lijenosti u Saboru – propustio je šest dana zasjedanja, zbog čega je morao platiti kaznu od 900 kuna.

Riječ je o prvom takvom političkom seks skandalu u Hrvatskoj, o oženjenom zastupniku i istaknutom zagovorniku obiteljskih vrijednosti.

Franjo Lucić je bio gradonačelnk Pleternice, a posljednja funkcija koju je izgubio je ona predsjednika HDZ-a Požeške županije. Vrh stranke je odlučio raspustiti županijski HDZ i maknuti Lucića kad je lani otkriveno da je pokušavao podmititi novinara Dragu Hedla da ne piše o poslovanju njegovih tvrtki. Hedl je sve snimio, a protiv Lucića je podignuta optužnica.

Franjo Lucić u višegodišnjem je braku, a dio poslovanja, nakon što se našao u pravosudnim neprilikama, prebacio je na svoju suprugu koja sigurno neće biti oduševljena ako se dokažu njegovi izvanbračni izleti.

Više fotografija možet pogledajte na portalu Net.hr.

MP/foto:net.hr

Komentari
Share Button