Kategorije Vijesti

Povratak u politiku Milanović je najavio citirajući Thompsona

Širi dalje

Prije dvije godine, u svibnju 2017., Zoran Milanović i Ante Kotromanović popeli su se na Troglav, najviši vrh Dinare (pripada Livnu u BiH) i objavili fotografiju uz komentar u kojem je parafrazirao stihove Marka Perkovića Thompsona.



“Dinara, najviši vrh 1913 m Troglav! Ispunio obećanje dato davno jednoj tvrdoglavoj glavi… Vratiti će se laste sa tisuću momaka!“, napisao je uz fotografiju na vrhu Dinare Kotromanović.

Sliku s Dinare Kotromanović je u međuvremenu obrisao s Facebooka, no stala je na brojnim portalima i društvenim mrežama.

Već tada se spominjalo da je to to svojevrsna najava Milanovićeva povraka u politiku za što je najviše agitirao upravo Kotromanović.

U tom kontekstu spominjao se i Milanovićevo angažman u Visokoj školi međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld u Zagrebu, gdje je predsjednik Diplomatskog vijeća. Bilo bi neobično da u kampanju za predsjednika države ide s pozicije savjetnika predsjednika albanske vlade Edija Rame.

Na dužnost predsjednik Diplomatskog vijeća škole Dag Hammarskjöld Milanović je naslijedio Budmira Lončara. Glavni menadžer uprave te škole je Marko Lukić, koji se predstavlja kao general.

M. Marković/Foto:Facebook

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

U Španjolskoj uhićeno 11 srpskih kriminalca. Zarobili su i mučili pet Srba

U Španjolskoj je uhićeno 11 pripadnika srpske kriminalne organizacije pod sumnjom da su ondje napali konkurentsku srpsku…

1 sat prije

Grbin broji zadnje dane na čelu SDP-a!? Već kolaju imena njegovih nasljednika

Kako je trenutak konačnog dogovora između HDZ-a i Domovinskog pokreta o formiranju vladajuće većine sve…

2 sata prije

Sporovi Fantasyland protiv HPB-a, HFP-a, CERP-a i RH sele se s Trgovačkog suda u Zagrebu

Trgovački sud u Zagrebu donio je odluku kojom se predmeti u sporovima grupacije Fantasyland protiv…

4 sata prije