Kategorije Vijesti

Predsjednica u kampanji želi jednog konkretnog HDZ-ovca

Širi dalje

Predsjednica Hrvatske Kolida Grabar-Kitarović neće objaviti svoju kandidaturu za predsjedničke izbore prije Dana državnosti 25. lipnja a njeni suradnici žele u kampanji obuhvatiti sve frakcije HDZ-a, piše u srijedu Večernji list.



“Planiramo obuhvatiti sve frakcije HDZ-a, i desne i lijeve. Svakako računamo na HDZ-ove šefove županijskih organizacija ili gradonačelnike kao i ostale dužnosnike koji imaju utjecaj na terenu i na HDZ-ovo članstvo.

U tom kontekstu zanimljiv nam je i Davor Ivo Stier koji je s predsjednicom u dobrim odnosima, a ima i utjecaja na desnije i konzervativno tijelo”, rekao je za Večernji list izvor iz kruga predsjednice RH.

U krugu Davora Ive Stiera ističu kako predsjednica (barem još) s njim nije razgovarala o njegovu konkretnom angažmanu, ali poručuju da on svakako podržava sadašnju predsjednicu RH u kandidaturi za drugi mandat.

Suradnici Kolinde Grabar-Kitarović smatraju da se Zoran Milanović prerano kandidirao i da je promašio sa sloganom “predsjednik s karakterom” jer njegov karakter njegov je najveći problem.

Miroslava Škoru drže ozbiljnim kandidatom ali uz “Milanovićevu pomoć” predsjednicu vide kao pobjednicu predsjedničkih izbora

R.I./Hina/Foto:pxll

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Vedrana Rudan objavila da ima rak, već je operirana u Zagrebu

Vedrana Rudan objavila je da ima rak. Iz njezinog bloga može se zaključiti da je…

8 sati prije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

11 sati prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

12 sati prije