Kategorije Vijesti

Preminuo mladić iz Virovitice koji je prije nekoliko dana brutalno pretučen

Širi dalje

Od posljedica premlaćivanja danas je umro 18-godišnji Domagoj Radić iz Vitovitice. Tužnu vijest objavila je Župa sv. Luke Evanđelista iz Lukača na svojoj Facebook stranici, a informaciju su potvrdili i iz PU virovitičko-podravske.



“Prežalosna vijest

Dragi župljani nažalost naš župljanin Domagoj Radić (18 godina) je prije nekoliko trenutaka preminuo od posljedica tragedije koja ga je zadesila. Pokojnog Domagoja preporučam u Vaše molitve! Pokoj vječni daruj mu Gospodine i svjetlost vječna svjetlila mu. Počivao u miru Božjem“, objavljeno je stranici Župe sv. Luke Evanđelista.

Napad se dogodio 25. listopada oko 00:05 sati na trgu Dr. Franje Tuđmana u Virovitici. Kako je tada izvijestila policija, u tučnjavi je sudjelovalo više osoba, a mladić je zadobio ozljede opasne po život te je prevezen u KBC Osijek.

U tučnjavi su sudjelovala  trojica 18-godišnjaka, mladići od 17 i 19 godina te 31-godišnja žena. U jednom času u sve se umiješao i 23-godišnjak za kojeg se sumnja da je teško ozlijedio 18-godišnjaka. Nesretni je mladić s teškim ozljedama glave hitno prebačen u KBC Osijek.

Napadač je uhićen i određen mu je istražni zatvor od mjesec dana. Za to kazneno djelo predviđeno je do osam godina zatvora. Mladić (23) kojeg se sumnjiči za napad na nalazi se u istražnom zatvoru. Dolazi s područja PU bjelovarsko-bilogorske.

Policija je priopćila kako je je krim-obrada dovršena u srijedu, a napadača se tereti da je drugome nanio osobito tešku tjelesnu ozljedu.

M.M. /Foto: Ilustracija

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

29 minuta prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

3 sata prije

Plenković o internoj anketi, pregovorima s DP-om i susretu s Milanovićem: Sve ste vidjeli…

Premijer Andrej Plenković rekao je u srijedu u Okučanima nakon obilježavanja 29. obljetnice vojno-redarstvene operacije…

4 sata prije