Kategorije Vijesti

Raspudić: S ovom aferom Grbinovi snovi o premijerskoj kandidaturi su okončani

Širi dalje

Šef SDP-a Peđa Grbin prijavljen u Puli, a već 10-tak godina živi i radi u Zagrebu, a s njim u stanu su žena i, odnedavno, malo dijete.



Kao saborski zastupnik Grbin uzima desetke tisuća kuna naknade za putne troškove kad ide u Pulu, a do prije mjesec dana koristio je i naknadu za odvojeni život koje se sada odrekao kako bi mogao upisati dijete u vrtić u Zagrebu.

Novootkrivenu aferu komentirao je Nino Raspudić:

“To što je nešto u skladu sa zakonom i propisima ne mora značiti da je moralno. Ovo što se otkrilo pokazuje da je potrebno do kraja precizirati i definirati sve te povlastice upravo kako dužnosnici ne bi upadali u ovakve nemoralne dubioze i odluke”, rekao je Raspudić za portal Direktno.

“Ovo je veliki udarac za njegovu političku karijeru, trajan i definitivno ne može biti vođa oporba netko tko nema moralni integritet. S današnjim danom njegova priča o premijerskoj kandidaturi je okončana”, smatra naš sugovornik.

Kaže i da je uspoređivanje sa slučajem Frke-Petešića gubljenje vremena, a umjesto toga “svaki taj pojedini slučaj treba do kraja izanalizirati i nazvati pravim imenom”.

A pravo ime za to je, nemoralno, poručuje Raspudić: “To što nešto nije nezakonito ne mora značiti da nije nemoralno”.

Kada je otkriveno da predstojnik Ureda premijera Zvonimir Frka-Petešić koristi državni stan od 86 kvadrata, a prebivalište mu je prijavljeno na Dugom otoku, šef SDP-a Peđa Grbin oštro ga je napao:

“Hrvatska je fenomenalno mjesto za život! Da, ako si Frka-Petešić! Dok građani Zagreba i Banovine više od godinu dana čekaju početak obnove, Zvonimiru Frki-Petešiću, predstojniku ureda premijera, država je već obnovila stan oštećen u potresu. Plenković i njegova Vlada su se po tko zna koji put narugali u lice građanima koji već drugu zimu za redom žive u kontejnerima.”

Po danas otkrivenim informacijama Hrvatska je još bolje mjestio za život ako si Peđa Grbin.

Megy M. /Foto: FaH


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

DP objavio ključnu odluku, Radić prozvao Pupovca

Domovinski okret održao je presicu nakon sjednice Predsjedništva te stranke nakon što su  jutros pregovarali…

14 minuta prije

Plenković: Vladu formiraju pobjednici, a ne Grbin i njegov proruski stric

Premijer Andrej Plenković rekao je u ponedjeljak kako smatra da će kroz slijedeće dane dogovoriti s…

4 sata prije

Grbin nakon sastanka s DP-om: Sve opcije su moguće pa i ponavljanje izbora

Nakon postizbornih razgovora s Domovinskim pokretom o sastavljanju moguće većine javnosti se s Iblerova trga…

4 sata prije