Kategorije Vijesti

RUKOMETNA FEŠTA: Poljubac bračnog para Kitarović hit vijest iz Spaladium Arene

Širi dalje

Poljubac predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović sa suprugom Jakovom oduševio je navijače u Spaladium Areni tijekom rukometne utakmice sa Srbijom.



Običaj je da se par kojega uhvati kamera i prikaže na velikom ekranu u Spaladium Areni mora poljubiti, a gledatelji u dvorani to vide na velikom ekranu.

Kamermani su bili dovitljivi pa su zumirali predsjednicu i njenog supruga pa bračnom paru Grabar Kitarović nije bilo druge nego prihvatiti pravila igre.

Jakov i Kolinda razmijenili su poljubac pred prepunom Spaladium Arenom na oduševljenje 12 000 gledatelja.

Publika u Splitu poljubac predsjednice sa suprugom popratila pljeskom i skandiranjem. Još jedna potvrda odlične atmosfere na otvaranju Europskog prvenstva.

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović fotografirala se s izbornikom nogometne reprezentacije Zlatkom Dalićem i hrvatskim nogometnim reprezentativcem Ivanom Perišićem.


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

12 minuta prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

1 sat prije

U Španjolskoj uhićeno 11 srpskih kriminalca. Zarobili su i mučili pet Srba

U Španjolskoj je uhićeno 11 pripadnika srpske kriminalne organizacije pod sumnjom da su ondje napali konkurentsku srpsku…

2 sata prije