Kategorije Vijesti

S profila nasilnika iz Kaštela prijete Antoniju Plazibatu, K-1 prvaku! Spominju i djecu

Širi dalje

U nedjelju je kreiran novi Instagram profil jednog od napadača iz Kaštela s kojeg su upućene prijetnje Antoniju Plazibatu, hrvatskom kickboksač šampionu koji je  oštro osudio maltretiranje momka s posebnim potrebama i ponašanje huligana koji su ga mlatili i reketarili.



S profila su poslane prijetnje Plazibatu i njegovom djetetu: !’Možda ti prebiješ mene, ali imaš i ti decu, pazi se!, piše u poruci. ( Ne piše ni dicu ni djecu nego decu)

Najbolji hrvatski kickboksač Antonio Plazibat, bivši K-1 prvak ( World GP 2017.) i trenutno top 5 borac najjače svjetske kickboxing organizacije Glory, jučer je reagirao na nasilje u Kaštelima s posebnom reakcijom na boksača koji tuče slabije od sebe umjesto da ih brani.

–  Koji ste mangupi, a? Vas četvorica tuče jednoga, je li? Bit će vam lipo kad vam ja dođem malo pokazati kako se baca high-kick, kroše, di se drže ruke, kako se vrte kružni… Glupani mali. Ovo toliko boli kad gledaš da sam sad u Splitu ja bi vas tražija, a ne policija, retaji je**ni, da bili retaji.

I čuja sam da neko od vas neki sport borilački trenira, kickboks il’ nešto. Kako te nije sramota? Umisto da zaštitiš i staneš u obranu ti tučeš okolo. Jel te sramota? Doć’ ću ti ja pokazat’ malo na sparing kako se tuče i radi, šta triba napravit’ – objavio je Plazibat

Antonio Plazibat, bivši K-1 prvak, pobjednik World GP 2017. godine

Hrvatski kickboksač nije na tome stao već je vidno iznerviran nastavio prozivati kukavice koje su pretukle mladića.

–  Evo veliki mangup. Čist račun duga devetka, zamisli face velike. Imat ćeš besplatne lekcije kickboxa od mene i ti i kosati i dva debila šta snimaju i stoje sa strane. Pa ću vidit’ di stoje ruke kad se priča s vama – napisao je Plazibat na jednom od Storyja.

Njegova objava brzo se proširila Instagramom pa su ju i mnogi ljudi podijelili. Plazibatov istup naišao je na tonu podrške. Za kraj je mladiću napisao poruku podrške.

–  Ako ‘ko zna maloga sa snimke ili ako ovo vidi slobodno se javi ako ikad išta bude trebalo. Drži se i vidiš da je cila Hrvatska uz tebe.

 

Kreiranje novog profila i prijetnje šokirali su mnoge, no policija je u nedjelju izvijestila kako je privela obojicu napadača na kriminalističko istraživanje, a kako smo popodne doznali, najkasnije u ponedjeljak bi trebali biti poslani na ispitivanje u Državno odvjetništvo.

Potom slijedi cijeli niz fotografija iz Storyja:

Kreiranje novog profila i prijetnje šokirali su mnoge, no policija je u nedjelju izvijestila kako je privela obojicu napadača na kriminalističko istraživanje, a kako smo popodne doznali, najkasnije u ponedjeljak bi trebali biti poslani na ispitivanje u Državno odvjetništvo.

 

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Vedrana Rudan objavila da ima rak, već je operirana u Zagrebu

Vedrana Rudan objavila je da ima rak. Iz njezinog bloga može se zaključiti da je…

9 sati prije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

11 sati prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

13 sati prije