Kategorije Vijesti

Splitski vijećnik Martin Pauk pristupio NHR-u: “S Brunom i Zlatkom za bolju Hrvatsku”

Širi dalje

Gostujući u Bujici na Z1, u petak navečer, Martin Pauk, mladi gradski vijećnik Splita, objavio je kako je pristupio Neovisnima za Hrvatsku, stranci Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića!



“S punom odgovornošću i čašću mogu reći da je to istina i da od danas više nisam neovisni vijećnik u Gradu Splitu, nego sam vijećnik Neovisnih za Hrvatsku! Uvijek sam bio neovisni i za Hrvatsku, a sada sam i jedno i drugo,” potvrdio je Pauk i dodao:

“S gospođom Esih, dr. Hasanbegovićem i generalom Glasnovićem razradili smo strategiju za Grad Split i cijelu županiju, kako bismo ostavili svojoj djeci onakvu Hrvatsku kakva treba biti, gdje će se svaki pojedinac moći ostvariti u svome talentu.

Priključio sam se Neovisnima za Hrvatsku i krećemo u formiranje gradske i županijske organizacije. Stoga pozivam sve one kojima je Hrvatska u srcu i kojima je dosta ovoga duopola na političkoj sceni da nam se i oni priključe, jer već imamo kvalitetnu ekipu, kojoj treba friških ljudi…”

Pauk je postao koordinator NHR-a za Split, a Neovisni za Hrvatsku su sada parlamentarni u Gradskome vijeću.

Inače, taj politički transfer je ujedno i svojevrsni udarac Mostu, jer je Pauk u Gradsko vijeće Splita na lokalnim izborima ušao kao njihov kandidat.

“Zadržat ću dostojanstveni stav i o bivšima ne ću govoriti loše. Meni više nije bilo mjesto u Mostu, tamo su se pojavile neke osobe koje su mi potpuna suprotnost…

Deset mjeseci djelovao sam kao neovisni zastupnik, a kada sam vidio kako se gospođa Esih i njeni suradnici bore za Hrvatsku, odlučio sam se priključiti njima. Odlučio sam se biti dijelom te priče, spreman sam pomoći i njima i cijelom našem narodu”, izjavio je Pauk.

MP/Foto:Facebook


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Netko postavio kućicu na dječju plažu, sve ogradio i stavio natpis “Privatni posjed”

Uz plažu Valdarke na Velom Lošinju nikla je metalna ograda, a pored ograde netko je…

24 minute prije

Maslinar uzvraća ljudima koji ga prijavljuju zbog gnoja: Dragi ilegalni graditelji…

Sandi Chiavalon, jedan od najpoznatijih istarskih maslinara, požalio se na Facebooku kako ga susjedi, za…

46 minuta prije

Milanović će potpisat produljenje mandata šefu tajne službe

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović potpisat će danas rješenje prema kojem Daniel Markić ostaje na…

2 sata prije