Kategorije NaslovnaVijesti

SRPSKA ANTONIJA BILIĆ Pronađeno tijelo otete Tijane Jurić, uhićen mesar iz Surčina

Širi dalje

Tijelo 15-godišnje Tijane Jurić koja je nestala prije 12 dana pronađeno je oko ponoći zakopano u okolici Sombora.

Sinoć oko 22 sata uhićen je mesar  iz Surčina koji je 26. srpnja oko pola jedan ujutro oteo te iste noći ubio Tijanu. Osumnjičeni je nakon uhićenja i višesatnog ispitivanja priznao da je ubio Tijanu te je doveo policiju na mjesto gde je tijelo zakopao.

Tijana se u petak 25. srpnja vratila s mora, vlakom je otišla u Bajmok i javila se majci. Zatim je otišla na turnir u Ratu i cijelu je večer provela s prijateljima. Oko ponoći je bila u društvu prijateljice i prijatelja. Na putu do kuće sjetila se da nije vratila jaknu prijatelju i vratila se nazad.

Dvadeset minuta nakon ponoći srela je druge prijatelje i nastavila prema Ratu, prijatelj koji ju je pratio do kuće nazvao je onog čiju je jaknu imala i pitao je li stigla. Kako je nije bilo, on je krenuo prema njoj i nakon nekoliko stotina metara pronašao je njezinu tenisicu. Od trenutka u kojem je posljednji put viđena do pronalaska tenisice prošlo je najviše sedam minuta.



Prijatelji su odmah krenuli u potragu za njom, a u 1,30 uključila se i policija. Idući dana pojavila se informacija da je viđena u Mađarskoj, ali nikad nije potvrđena. U potragu se bio uključio i Interpol, a tražila ju je i mađarska policija.

Otmičara odao mobitel

Prema saznanjima Kurira, otmičar je kobne večeri dugo promatrao Tijanu. Kad je ostala sam otmičar je iskoristio trenutak da je zaskoči i uvuče u automobil. Hrabra djevojčica, međutim, pokušala je pobjeći iz kandži psihopate i u toj borbi odlomio joj se nokat i spala tenisica, koji su kasnije pronađeni u istrazi.

– Pretpostavlja se da je otmičar još iste noći kod Bajmoka ubio Tijanu, a da se potom, da bi zavarao istragu, odvezao u pravcu Sombora i u okolici tog grada zakopao tijelo. Policija je jedva pronašla točnu lokaciju na kojoj je djevojčica zakopana jer su čitav taj dio zemljišta izgazili ljudi koji su prethodnih dana tražili Tijanu – otkriva izvor Kurira.

Kako neslužbeno saznaju srbijanski mediji, mesar iz Surčina kobnog dana je stigao u Bajmok kod prijatelja.

– Još se istražuje da li je otmičar imao sučesnika, tko je Tijanu ubio, a tko je bio pomagač. otmičara je policija otkrila, locirala i uhitila prateći njegovo kretanje pomoću signala mobtela, križanjem i provjerom podataka dobivenih iz baznih stanica – piše Kurir.

Inače, ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović i direktor policije Milorad Veljović kasno sinoć su se uputili u Bajmok i tada je objavljeno da je uhićena osoba za koju se sumnja da je otela i ubila Tijanu Jurić.

Otac Igor Jurić: KĆI MI JE MRTVA

Srpski mediji svakodnevno su pratili slučaj nestanke malodobne Tijane Jurić. Slična situacija kao što je u Hrvatskoj bilo s nestankom Antonije Bilić. Apel za pomoć  dale su mnoge poznate osobe u Srbiji. No, sinoć je stigla najtužnija vijest. Tijelo Tijane Jurić pronađeno je zakopano u okolici Sombora.
Kurir je sinoć nakratko razgovarao sa Igorom Jurićem, ocem devojčice  Tijana Jurić za kojom se tragalo 12 dana. Nažalost, izbezumljeni čovek, u stanju potpunog rastrojstva, samo nam je potvrdio najstrašniju vest:
– Zašto me zovete kad je Tijana mrtva? Kći mi je mrtva, kći mi je mrtva, mrtva, mrtvaaa… – prolamali su se u noći krici očajnog i neutješnog oca.

Maxporal/Foto:mondo.rs


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

13 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

15 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

18 sati prije