Kategorije Vijesti

Šta ako je popila šampanjac! Slavila je Dan pobjede, nije bila na pogrebu!

Širi dalje

Predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović mnogi su napali da je u Kninu za proslave Oluje možda konzumirala alkohol. Tu priču u javnost su lansirali Velimir Bujanec i bivši predsjednik Ivo Josipović koji su od nekad ljutih protivnika postala saveznici.



“Jučerašnji govor predsjednice u Kninu bio je privatizacija javne proslave, što je vrlo neukusno. Riječ je o nedopustivom nastupu. Vidjeli smo još jedan od pokazatelja društvene regresije. Ne samo da je pričala besmislice, s obzirom na prigodu na kojoj je govorilo, nego je imala i čudnu gestikulaciju pa se mnogi pitaju je li tome prethodila konzumacija alkohola”, kazao je Josipović.

Bivši predsjednik  koji se  još nije oporavio od poraza koji je doživio od Kolinde, nezadovoljan je i samom proslavom u Kninu:

“Opća slika te predstave bila je jako ružna, desničari koji viču Za dom spremni… Cijela se priredba pokazala kao desničarski dernek, što doista ne valja”, poručio je Josipović.

Prijatelji mi kažu da je Predsjednica u crkvi kod svećenika nazdravila rakijom, a na prijemu za generale šampanjcem. A zašto ne!? Bila je proslavi “Oluje”, slavila Dana pobjede, nije bila na pogrebu!

Ako je Kolinda, popivši rakiju i šampanjac, u kombinaciji s vrućinom, bila malo veselija i emotivnija nego inače, Josipović je zadnji koji joj to može prigovarati. On se cijeli mandat, zadojen komunizmom i vlastim egom, ponašao kao da je pijan.

M. Marković/Foto:pxll

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Stanković otkrio tko mu dolazi u emisiju. “Moja omiljena političarka, jedva čekam”

Aleksandar Stanković na Facebook profilu emisije najavio je ovotjednu gošću emisije Nedjeljom u dva. Gošća…

2 sata prije

Raspudić: Prije bih se poturčio nego podržao ovakav HDZ

Nino Raspudić danas je na N1 televiziji govorio o pregovorima o sastavljanju većine i raskol u…

3 sata prije

Glavni tajnik DP-a objavio fotke s obiteljske proslave

Glavni tajnik Domovinskog pokreta Josip Dabro objavio je na Facebooku fotografije s krizme svoga sina.…

4 sata prije