Kategorije Vijesti

STRAVA U SUKOŠANU: Ubio sestru, nećaka i još jednu ženu

Širi dalje

U Sukošanu se danas dogodilo trostruko ubojstvo. Antena Zadar javlja da je muškarac Čedomir Keran (63) hladnim oružjem ubio svoju sestru i njezinog starijeg sina, a nakon toga i još jednu ženu koja je s njima živjela u kućanstvu. Neslužbeno doznajemo da se radi o sestrinoj svekrvi.



Trostruko ubojstvo dogodilo se oko sedam sati ujutro, a za zločin  saznalo se tek popodne. Kao motiv ubojstvo spominju se imovinsko-pravni odnosi.

Ubojica je nakon ubojstva pobjegao

Lokalni mediji prenijeli su da je nakon zločina ubojica je sjeo na motor i pobjegao. Kružio je po selu iz kojeg se zbog opsadnog stanja policije i mještana nije uspio udaljiti.

Oko 15 i 30 objavljeno je da je počinio suicid vješanjem, a njegovo tijelo pronađeno je u poljima iznad Sukošana, predjelu Vrba.

Zadarska policija potvrdila je da se u Sukošanu u nedjelju dogodilo trostruko ubojstvo u obiteljskoj kući, nakon čega je pronađeno još jedno tijelo, najvjerojatnije ubojice koji je počinio samoubojstvo.

Policija je oko 12,56 sati zaprimila dojavu da je pronađeno mrtvo tijelo u Ulici Mladena Veleslavića u Sukošanu, a po izlasku na mjesto događaja zatečena su ukupno tri mrtva tijela, dviju žena, rođenih 1937. i 1954. i jednog muškarca (1981.).

Nešto prije 15 sati u šumi iznad Sukošana pronađeno je i mrtvo tijelo muškarca rođenog 1957., za kojeg se pretpostavlja da je počinitelj zločina.

Policija do kraja očevida neće objaviti čime je trostruko ubojstvo počinjeno niti u kakvom su odnosu te osobe bile, no mediji pišu kako je riječ o muškarcu koji je ubio svoju sestru i nećaka te ženu koja je s njima živjela.

Navodno je o svom činu obavijestio susjeda, a kao jedan od razloga za ubojstvo mještani spominju imovinsko-pravne razmirice.

MMP/Foto:Ilustracija

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

3 sata prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

4 sata prije

U Španjolskoj uhićeno 11 srpskih kriminalca. Zarobili su i mučili pet Srba

U Španjolskoj je uhićeno 11 pripadnika srpske kriminalne organizacije pod sumnjom da su ondje napali konkurentsku srpsku…

5 sati prije