Kategorije Vijesti

SVE JE SPREMNO ZA DEBATU: Briselski dečki tuku se za hrvatske birače

Širi dalje

Hrvatska radiotelevizija (HRT) u završnim je pripremama za jedan od najzanimljivijih medijskih događaja- televizijsku debatu između predsjednika Hrvatske demokratske zajednice  Andreja Plenkovića i predsjednika Socijaldemokratske partije Hrvatske Zorana Milanovića.

Televizijska debata emitirat će se na Prvome programu Hrvatske televizije  s početkom u 20 sati, a moći će se pratiti i na Četvrtome programu Hrvatske televizije, koji emisiju prenosi i na znakovni jezik, te na Prvome programu Hrvatskoga radija.



Najava emitiranja televizijske debate pobudila je veliko zanimanje javnosti i medija jer je riječ o prvome javnom susretu predsjednika dviju najutjecajnijih političkih stranaka u Republici Hrvatskoj nakon više od 13 godina, koji će se održati uoči početka predizborne kampanje za predstojeće izvanredne parlamentarne izbore.

Plenković i Milanović u sedamdesetominutnoj emisiji na Hrvatskoj radioteleviziji, koju će voditi Mislav Togonal, raspravljat će o unutarnjoj i vanjskoj politici, gospodarstvu i financijama, zdravstvu i socijalnim pitanjima, natalitetnoj politici i obrazovanju te o svjetonazorskim pitanjima.

Televizijska će debata biti reprizirana u subotu 13. kolovoza, na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) u 17:45, a poslije subotnjega središnjeg Dnevnika Hrvatska radiotelevizija priprema i posebnu emisiju u kojoj će urednik i voditelj Damir Smrtić i njegovi gosti analizirati poruke čelnika dviju stranaka iznesene u večerašnjoj televizijskoj debati.

Maxportal/HRT


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Uhićen Gerard Depardieu, 15 žena ga optužilo za seksualno nasilje

Slavni francuski glumac Gerard Depardieu (75) priveden je zbog optužbe za seksualni napad, pišu francuski…

19 minuta prije

Mesić: Ne može se stvoriti Velika Srbija, oni su mala država na Balkanu

Stjepan Mesić je tijekom boravka u Prištini, na skupu PanAlbanci-Inter-Balkan-Euroatlantik, izjavio da se Velika Srbija…

1 sat prije

Rijeke pravde i pravednici, analiza jednog poraza

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u Kninu je 7. travnja 2024., deset dana prije izbora,…

3 sata prije