Kategorije Vijesti

TUŽNA VIJEST U 31. godini preminuo vojni analitičar Jan Ivanjek

Širi dalje

Od teške i zloćudne bolesti u petak je preminuo 31-godišnji vojni analitičar Jan Ivanjek. Vijest je objavljena na njegovom Facebook profilu koju prenosimo u cijelosti:



”Drage prijateljice i prijatelji, slomljena srca i u velikoj tuzi obavještavamo vas da je nakon kratke i teške borbe s opakom i zloćudnom bolesti u 31. godini preminuo naš prijatelj Jan Ivanjek.

Na dan kada je Hrvatska izabrala Rafale mogli ste posljednji put čuti Janov glas u Dnevniku HRT-a, usprkos naglo pogoršavajućem stanju Jan se nije predavao i pokušavao je izvojevati pobjedu, ali na žalost nas koji ostajemo nije uspio.

Jana ćemo pamtiti kao sjajnog stručnjaka koji je pomicao granice o čemu govore i njegovi rezultati, uvijek susretljiv i stručan, pun poštovanja prema svima, ali stručnjak koji je iznad svega volio Hrvatsku, koju je stavljao i ispred vlastitog zdravlja!

Iza njega ostaje sjećanje na 123 epizode Cro Opsa, brojne stručne analize i briga o hrvatskoj vojsci, a nama koji smo ga osobno poznavali ostaje žal za Janovom dragom osobnosti koja je bila nešto što će nam zauvijek ostati u sjećanju.

Hvala ti Jane na svemu, nadamo se da ćeš paziti na nas i s nebesa, a sigurni smo da će Svevišnji za tebe pronaći mjesto u svom ministarstvu obrane! Neka ti je laka hrvatska zemlja prijatelju!

Janovoj obitelji i prijateljima upućujemo sućut, a o vremenu ispraćaja obavijestit ćemo vas ovim putem”, piše na Facebooku.

M. Marković/Foto: facebook


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi jan ivanjek

Najnovije

Sestre Jurković i braća Sinković u finalu Europskog prvenstva. Utrke sutra

Nakon sestara Ivane i Josipe Jurković nastup u finalu Europskog prvenstva, izborila su i  braća…

5 sati prije

Potresna snimka Vukovarke koja od ’91. traži svog oca: “Pred mojim očima si ga odveo”

Vukovarka Iva Radić dočekala je ispred Tužiteljstva u Beogradu Jovana Radana, čovjeka za kojega tvrdi…

5 sati prije

HNiP: Laži i podvale tzv. HND-a i tjednika Novosti po uzoru na “srpski svet”

Hrvatski novinari publicisti reagirali su na press konferenciji HND-a na kojoj su govorili Hrvoje Zovko…

6 sati prije