Kategorije Vijesti

Uhićen muškarac za kojim je trajala velika potraga, susjedu pokušao ubiti sjekirom

Širi dalje

Policija je objavila kako je jutros uhitila muškarca za kojim je od jučer intenzivno tragala na širem području Vrbovca.



“Danas, 8. kolovoza 2021. godine 41-godišnjak je pronađen te doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje”, objavila je policija.

Riječ je o 41-godišnjaku koji je napao i sjekirom udario susjedu, a policija je objavila kako je to učinio s namjerom da je ubije.

Policija je zbog muškarca jučer podigla i helikopter.

Potraga za njim trajala je gotovo 24 sata, a policija je objavila i njegovu fotografiju te pozvala građane da im diskretno dojave ako ga vide te da s njim ne komuniciraju. Imali su, naime, informacije da je muškarac rastrojen.

“Muškarac je zadnji put viđen 7. kolovoza na području Vrbovca oko 10 sati. Molimo građane koji imaju korisna saznanja o kretanju osobe tijekom dana ili ga uoče, da kontaktiraju policiju na broj 192 ili 01/2791 124. Muškarac je star 41 godinu, jače tjelesne građe, visine oko 180 cm, svjetlije puti, smeđe kraće kose, tjemene ćelavosti, obučen u sivu majicu kratkih rukava i donji dio plave trenirke. U slučaju uočavanja molimo građane da ne ulaze u interakciju s osobom, već na diskretan način kontaktiraju policiju”, napominju iz policije.

Sve je krenulo kada je muškarac starijoj susjedi bacio smeće u dvorište. Nakon što mu je ona to smeće vratila nazad, vratio se sa sjekirom i njome je udario.  Starica je u bolnici, no kako doznajemo, ne radi se o po život opasnim ozljedama.

Muškarac, koji je navodno psihički bolestan, dao se u bijeg, no policija tvrdi – nenaoružan.   Za njim o tragala interventna policija, a u potragu je bio uključen i policijski helikopter.

Jučer su obavijestili javnost kako je oko 9.40 sati u Vrbovcu, nakon prethodnih nesuglasica i verbalnog sukoba, 41-godišnjak oštrim predmetom napao i fizički ozlijedio 78-godišnjakinju.

“7. kolovoza oko 9:40 u Vrbovcu, nakon prethodnih nesuglasica i verbalnog sukoba, 41-godišnjak je oštrim predmetom napao i fizički ozlijedio 78-godišnjakinju. Ozlijeđenoj osobi je liječnička pomoć pružena u KB-u Dubrava gdje je utvrđeno da se radi o lakim ozljedama.

Nakon zaprimljene dojave i dolaska na mjesto događaja, sve raspoložive policijske snage tragaju za počiniteljem koji se najvjerojatnije nalazi u psihički rastrojenom stanju”, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Stanković se požalio: “Zoran Milanović me nazvao i izvrijeđao”

Emisija "Nedjeljom u 2" u nedjelju se emitirala po 1000. put, a novinar, urednik i…

5 sati prije

Procurile sudačke kartice. Nije za vjerovati, ali jedan sudac proglasio pobjedu Furyja

Poslije više od četvrt stoljeća svijet ima apsolutnog teškaškog boksačkog prvaka po pobjedi  Oleksandra Usika…

10 sati prije

Hrvat koji je sparirao Furyjem: Sudac je trebao je pustiti Usuka da nokautira Furyja

Oleksandr Usik sinoć je ujedinio sve teškaške titule pobjedom protiv Tysona Furyja podijeljenom odlukom sudaca.…

10 sati prije