Kategorije Vijesti

Užas u Koprivnici: Na odjelu psihijatrije izgorio pacijent, u teškom je stanju

Širi dalje

Na odjelu za psihijatriju Opće bolnice u Koprivnici zapalio se pacijent. Prebačen je u zagrebačku Kliniku za traumatologiju, a vatra mu je zahvatila skoro cijelo tijelo i u teškom je stanju, javlja Danica.hr.



Sve se dogodilo 10. ožujka u poslijepodnevnim satima. Prema neslužbenim informacijama, pacijent je htio zapaliti cigaretu i tako je došlo do tragedije. Radi se, prema neslužbenim informacijama, o nesretnom slučaju.

“Pacijent je hitno prebačen u zagrebačku Kliniku za traumatologiju. U teškom je stanju, vatra mu je zahvatila gotovo cijelo tijelo.Čovjek je doslovno izgorio, bio je to prestrašan prizor”, prepričala  je osoba s odjela koja je od kolega čula što se dogodilo.

Iz bolnice i policije se zasad ne izjašnjavaju o događaju.

Odjel na kojem se liječe osobe sa psihičkim poremećajima ima oko 20 kreveta i stalni nadzor te je zatvorenog tipa, piše Danica. Strogo su zabranjeni predmeti koji mogu ugroziti pacijente, među ostalim i izvori plamena te električni uređaji

To nije prvi incident na odjelu psihijatrije u Koprivnici. U prosincu 2017. pacijentica (48) počinila je samoubojstvo, i to u ranu zoru nakon što je večer prije primljena u bolnicu.

Oko 6 ujutro žena je pronađena mrtva sa špagom privezanom oko vrata i za okvir kreveta. Policija, inspekcija Ministarstva zdravstva i interna bolnička istraga zaključili su kako nije bilo propusta u postupanju medicinskog osoblja.

R.I. /Foto: ilustracija

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Škoro o Radiću i Penavi. “Žalosno je da su u DP-u zabranili pjesmu Lijepa li si”

Osnivač Domovinskog pokreta i bivši predsjednički kandidat Miroslav Škoro dao je intervju u RTL Direktu gdje…

18 minuta prije

Povratnička inicijativa: Cilj je vratiti 500 tisuća Hrvata iz dijaspore u domovinu

Došli smo na 3,7 milijuna stanovnika u Hrvatskoj i 3,5 milijuna Hrvata izvan države, a…

11 sati prije

Analitičar: Grbin ima šanse za sastaviti Vladu kao Hajduk za titulu

Politički analitičar Jerko Trogrlić komentirao je pregovore nakon izbora. Trogrlić je odgovorio na pitanje je li…

11 sati prije