Kategorije Vijesti

VIDEO HIT Dalija Orešković: “Vi ćete meni to govoriti? Bando prokleta!”

Širi dalje

Društvenim mrežama širi se isječak s jučerašnje sjednice Sabora u kojem je Dalija Orešković, zastupnica Stranke s imenom i prezimenom, izgubila živce zbog komentara iz redova vladajućih.



U Saboru se jučer raspravljalo i izmjenama i dopunama Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, a tijekom sjednice zaiskrilo je između zastupnice Dalije Orešković i vladajućih iz redova HDZ-a.

Daliju Orešković naživcirali su zastupnici koji su citirali njene ranije izjave u kojima je Tuđmana i branitelje nazvala karcinomom hrvatskog društva. Danas se društvenim mrežama proširila snimka Dalije Orešković koja je u jednom trenutku potpuno izgubila živce.

“U ovakvoj situaciji kad državu potresa ovako velika korupcijska afera koja stvarno predstavlja dokaz da imamo mafiju na vlasti, vi ćete raditi točno – što? Slati poruke da institucije rade svoj posao. Koje institucije? Ove koje ste razrušili? Gdje nam je DORH? Gdje nam je USKOK?

USKOK, u kojem imamo tridesetak pravosudnih djelatnika. Recite mi s kojim to resursima, s kojom to snagom će oni sada udariti na Andreja Plenkovića i reći, evo, činjenica je da je on potpisnik ključnih uredbi o plinskom poslovanju, što ga čini glavnom metom i jednim od glavnih osumnjičenika?

Spomenite mi još jednom da mrzim sve hrvatsko i – časna riječ – proganjat ću vas jednog po jednog i u sabornici i izvan nje nakon ovog mandata! I vi ćete meni danas govoriti o domoljublju? E pa nećete!

Ponovit ću ono što sam rekla za ovom saborskom govornicom dok me štiti saborski imunitet zbog svega što ste u Hrvatskoj napravili u proteklih 30 godina. Još jednom vam poručujem – bando prokleta!” kazala je teatralno Orešković.


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Procurile sudačke kartice. Nije za vjerovati, ali jedan sudac proglasio pobjedu Furyja

Poslije više od četvrt stoljeća svijet ima apsolutnog teškaškog boksačkog prvaka po pobjedi  Oleksandra Usika…

2 sata prije

Hrvat koji je sparirao Furyjem: Sudac je trebao je pustiti Usuka da nokautira Furyja

Oleksandr Usik sinoć je ujedinio sve teškaške titule pobjedom protiv Tysona Furyja podijeljenom odlukom sudaca.…

2 sata prije

Sezona tek počinje, a već imamo rekordera. Pogledajte cijenu kave s rive na Hvaru

Pred početak turističke sezone počele su objave o cijeni pića na Jadranu. Ne sumnjamo da…

4 sata prije