Kategorije Vijesti

VIDEO: Mamić napadnut na Braču, o siline udarca završio je u moru

Širi dalje

Zdravko Mamić jučer u popodnevnim satima napadnut je u Bolu na Braču. Napadač, koji je u međuvremenu uhićen, bez povoda je nasrnuo na ključnog čovjeka hrvatskog nogometa.



Mamić je napadnut dok je prijateljima šetao  bolskom om Napadač je bez povoda nasrnuo na njega i nokautirao ga. Od siline udarca mamić je  završio je u moru.

– Bili smo kod mog prijatelja Bose na Bolu jer smo došli slaviti 60. rođendan mog brata Stojka Mamića. Sve je bilo normalno, a onda u jednom trenutku doletio mi je neki čovjek s leđa, udario me šakom u glavu i pao sam u more – kazao  je Zdravko Mamić.

Nekako je uspio izaći iz mora, bio je ošamućen, ali ipak na kraju sve je bilo u redu.

– Nisam tražio nikakvu liječničku intervenciju, nisam se osjećao baš dobro, ali mislim da nije bilo potrebe pozivati hitnu pomoć. Nisam se osjećao baš dobro i dalje se ne osjećam dobro, međutim vjerujem da će na kraju sve biti u redu. Boli me glava i loše se osjećam, u jednom trenutku bio sam izgubio svijest, ali srećom ljudi su me spasili i izvukli iz mora – ispričao je Zdravko Mamić.

Uskoro se pojavila i snimka nadzorne kamere na kojoj se vidi udarac, Mamićev pad u more, bijeg napadača i Mamićevi prijatelji kako jure za njih.

 

 

Nije poznat razlog zbog kojeg je Mamić napadnut, no ono što se zna to je da su Mamićevi prijatelji brzo reagirali, uhitili napadača i predali ga policiji. Prema neslužbenim informacijama, mladića je zaustavio Ivan Ivančić, Mamićev kum i poduzetnik u čijem hotelu ljetuje kada dođe u Bol.
Policija je potvrdila da se na Braču dogodio incident, kažu da je došlo do remećenja javnog reda i mira, ali nisu naveli o kome se radi jer je istraga u tijeku. Napadač se se trenutačno nalazi na ispitivanju u policijskoj postaji u Supetru.
.

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

10 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

12 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

15 sati prije