Kategorije Vijesti

VIDEO Pogledajte posljednju snimku poljskog autobusa prije nesreće

Širi dalje

Nadzorna kamera Hrvatskih autocesta s čvora Breznički Hum snimila je poljski autobus sedam minuta prije nesreće u kojoj je poginulo 12 putnika.



Nakon teške prometne nesreće dostupan je  video snimke s nadzorne kamere s čvora Breznički Hum koja je sedam minuta prije nesreće “ulovila” poljski autobus koji je putovao prema Zagrebu.

Na snimci nazdorne kamere snimojenoj je 05:23 minute, nije vidljivo nikakvo neuobičajeno ponašanje vozača. Nekoliko minuta kasnije autobus je sletio sa autoceste, a smrtno je stradalo 12 putnika.

Kako je utvrđeno, svi stradali su poljski državljani. Na mjesto događaja izašla je zamjenica županijske državne odvjetnice u Varaždinu koja provodi očevid u suradnji s policijskim službenicima.

Na snimci nazdorne kamere je 05:23 minute:

 

Dojavu Županijskog centra 112 o slijetanju autobusa poljskih registarskih oznaka, na auto-cesti A-4 između Brezničkog Huma i Komina u smjeru Zagreba,  Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske zaprimio u subotu, 6. kolovoza u 5.41 sati

M.Marković /Foto: screenshot

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

8 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

10 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

13 sati prije