VIDEO Suze u Kongresu: Ovo je najemotivniji trenutak Trumpovog govora

ožujak 1, 2017 maxportal
Share Button
Američki predsjednik Donald Trump tijekom svojeg prvog obraćanja Kongresu posebno se zahvalio udovici ubijenog američkog specijalca u Jemenu, Carryn Owens. Bio je to ujedno i najemotivniji trenutak njegovog govora.

U trenutku koji je postao najupečatljiviji dio govora Donalda Trumpa pred Kongresom, američki predsjednik je, govoreći o vojnom proračunu i povećanja sredstava za američke ratne veterane, posebno izdvojio Carryn Owens, udovicu nedavno ubijenog američkog pripadnika specialne postrojbe SEAL, Williama “Ryana” Owensa.

Owens je ubijen u napadu na uporište al Kaide u Jemenu, a Trump je poručio da njegova smrt nikako nije bila uzaludna, jer je u tom napadu izvučeno mnoštvo važnih obavještajnih podataka.

“Ryan je umro kako je i živio, kao ratnik i junak koji se borio protiv terorizma i koji je branio našu zemlju”, poručio je Trump.

Owens je u suzama zapljeskala i ustala, shrvana emocijama, dok su joj američki predsjednik i svi kongresnici zapljeskali u znak poštovanja. U jednom trenutku pogledala je prema nebu i skupila ruke u molitvu, dok je trajao najduži pljesak tijekom jednosatnog Trumpovog govora.

 Komentari
Share Button