Kategorije Zagreb

Klasić: ‘Tomašević i Gradska uprava bave se sami sobom, a Zagreb postaje Smećegrad’

Širi dalje

Predsjednik zagrebačkog HSLS-a Darko Klasić istaknuo je u petak kako u njegovoj stranci od gradonačelnika Tomislava Tomaševća ne očekuju megalomanske projekte, nego efikasnu i učinkovitu Gradsku upravu koja rješava životne probleme građana.



Klasić je na konferenciji za novinare rekao kako Zagrepčani na gradonačelnika apeliraju – radite!, jer nije izabran da bi “beskonačno plovio morem lijepih želja i slatkih fraza, nego da bi rješavao probleme, a oni trenutno guše Zagrepčanke i Zagrepčane”.

Upozorio je da svakodnevicu u Zagrebu obilježavaju sve lošije komunalne usluge koje se isporučuju građanima, dok se Tomašević i godinu dana nakon izbora bavi kadroviranjem s obzirom na to da ni nakon godinu dana nisu izabrani gradski pročelnici.

“Gradska uprava i dalje se bavi sama sa sobom, dok Zagreb polako, ali sigurno postaje od Kantograda Smećograd te grad bez inicijative i planova u pogledu rješavanja svojih nakupljenih komunalnih problema”, kazao je Klasić.

Gradskim vlastima zamjerio je i da im je dnevno 20 do 30 posto kamiona Čistoće u kvaru i ne odvoze otpad, ZET smanjuje vozni red zbog neispravnih autobusa i tramvaja, prometne gužve sve su veće, da doprinose zagušenju prometa.

“Problemi se gomilaju, a gradonačelnik ili promovira nove idejne projekte ili reciklira Bandićeve projekte u svrhu vlastite promocije, bez mogućnosti njihove realizacije u dogledno vrijeme”, istaknuo je Klasić.

Hina/Foto: pxll


Širi dalje
Komentiraj

Najnovije

DP objavio ključnu odluku, Radić prozvao Pupovca

Domovinski okret održao je presicu nakon sjednice Predsjedništva te stranke nakon što su  jutros pregovarali…

36 minuta prije

Plenković: Vladu formiraju pobjednici, a ne Grbin i njegov proruski stric

Premijer Andrej Plenković rekao je u ponedjeljak kako smatra da će kroz slijedeće dane dogovoriti s…

4 sata prije

Grbin nakon sastanka s DP-om: Sve opcije su moguće pa i ponavljanje izbora

Nakon postizbornih razgovora s Domovinskim pokretom o sastavljanju moguće većine javnosti se s Iblerova trga…

4 sata prije