Kategorije Zagreb

NAKON SINJA BANDIĆ U KNINU: Svi se s njim žele slikati, uvijek je dobrodošao, nitko mu ne zviždi

Širi dalje

Nakon Sinjske alke zagrebačkih gradonačelnik Milan Bandić nazočio je svečanostima obilježavanja Dana pobjeda i Dana domovinske zahvalnosti u Kninu. Gdje god dođe uvijek je zapažen, rado je viđen gost, nitko me ne zviždi i svi se s njim žele slikati.  Tako je bilo i u Sinju i u Kninu. da je posjetio čavoglave i  ondje bi ga rado pozdravili.



Inače, zagrebački gradonačelnik Bandić  predsjednik Skupštine grada Zagreba Darinko Kosor na primjeren su način čestitali Dan pobjede:

“Ponosni smo na pobjedu izborenu u teškim okolnostima i s mnogo žrtava, zahvalni smo braniteljima koji su tvorci slobode i samostalnosti naše Hrvatske, istinski heroji koji su nam ne samo omogućili da se tog 5. kolovoza 1995. s kninske tvrđave zavijori hrvatska zastava već i ostvarili pretpostavke da sami, svojim marom gradimo slobodno i demokratsko društvo, da zajedno i složno odgovaramo na izazove koji su pred nama, da probleme rješavamo znanjem, kompetencijom i kreativnošću, držeći se uvijek, a posebno u sadašnjim kriznim vremenima, načela solidarnosti i pravednosti.

To dugujemo svima onima koji su se žrtvovali za najviše ciljeve, ali i sebi samima, zbog vlastitog samopoštovanja i zajedničke budućnosti.

Znam da to možemo! Hrvatska, bez obzira na duboku krizu u kojoj se nalazi, ima potencijale i ljude za njeno prevladavanje i gradnju modernog europskog društva u kome se lijepo i ugodno živi. Zato ponosno istaknimo zastave na naše domove, drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani, jer slavimo najveći blagdan naše slobode i neovisnosti.

Od srca Vam čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja – blagdane što nas podsjećaju na vrijeme u kome se oružjem branila hrvatska sloboda i stvarala Hrvatska država.”


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

12 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

14 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

17 sati prije