Kategorije Vijesti

ZDRAVKO MAMIĆ: Sucu Kvesiću sam dao 55.000 eura. Sastali smo se u Širokom Brijegu

Širi dalje

Zdravko Mamić na Facebooku nastavlja obračun sa sucima iz Osijeka. Pod naslovom TKO SMO MI/ PRVI DIO, obrušio se na suca Antu Kvesića kojem, piše Mamić dao 55.000 eura, te da s njim susreo u hotelu Park u Širkom Brijegu.



𝗧𝗞𝗢 𝗠𝗜 𝗧𝗢 𝗧𝗔𝗠𝗢 𝗦𝗨𝗗𝗜 / PRVI DIO

Osim što im je tenis omiljeni sport jer u igri parova mogu vidjeti četiri reketa istovremeno, suci koje sam spomenuo imaju i druge hobije. Recimo sudac Županijskog suda u Osijeku Ante Kvesić tako je na primjer 2011. svoju suprugu u samo 24 sata smjestio bez dijagnoze u ludnicu, o čemu su svi portali koji su o tome pisali uklonili članke. Trag možete pronaći na https://bit.ly/38U1G8t

 .

Kada ne igra tenis i ne zlostavlja vlastitu ženu ima vremena i za ljubavnice, tako je sa službenog mobitela sudac svojoj ljubavnici slao lascivne poruke tipa „Da li imaš vremena za s*x s nogu“, o čemu su također nestali tragovi.

Državnom sudbenom vijeću u kojem su mu prijatelji tu ništa nije bilo neobično, kao što im nije bio neobičan ni slučaj u kojem se pred svjedocima tukao sa tadašnjim predsjednikom suda Rašićem, dok je u kafiću ošamario odvjetnika o čemu možete čitati na https://bit.ly/3lqnQ7o .

Ovaj moralni bedem hrvatskog pravosuđa čije je fotografije kao javne osobe nemoguće pronaći na internetu od mene je dobio u nekoliko navrata preko 55 000 eura, te se susreo u hotelu Park u Širokom Brijegu.

R.I. /Foto: Facebook


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Rijeka – Dinamo1:2 Modri preokretom srušili Rijeku, eurogol Petkovića

U derbi susretu 33. kola HNL-a, ali i cijele sezone, nogometaši Dinama su nakon preokreta…

4 sata prije

Jedan grad u bivšoj državi Tito je mrzio iz dna duše, uvijek ga je izbjegavao

Josip Broz Tito, doživotni predsjednik SFRJ, preminuo je 4. svibnja 1980.  godine. Tog dana na…

10 sati prije

Butalno pretukao političara SPD-a pa se predao. Policija šokirana kad su vidjeli tko je

Njemačkim se vlastima u nedjelju predao 17-godišnji tinejdžer, tvrdeći da je jedan od počinitelja nasilnog…

11 sati prije