Mlada janjetina se u velikom dijelu Hrvatske redovito peče za Uskrs, najbolja je ona s ražnja, a kako su svi restorani i pečenjare zatvoreni, donosimo recept kao u pećnici pripremiti nezaboravnu janjetinu za uskrsni ručak.
Za slavlje Uskrsa redovito su na stolu jela poput šunke, jaja, sira, hrena, a kao glavno jelo janjetine s pečenim krumpirima
Odličan recept za janjetinu od koje rastu zazubice pronašli smo na kanalu Sašina kuhinja. Potrebna su vam dva kilograma mlade janjetine, krumpir, mladi luk, pivo i začini. Želite li okus dalmatinske janjetine obavezno dodajte grančicu ružmarina.
PRIPREMA:
Megy M. /Foto:ss
Marko M. Milošević, unuk bivšeg predsjednika Srbije Slobodana Miloševića, danas zastupnik Socijalističke partije u Skupštini…
Na Badnjak će prvi put otkako je postao zagrebački nadbiskup monsinjor Dražen Kutleša predvoditi misno…
Zagrebački nadbiskup, monsinjor Dražen Kutleša, za Dnevnik HRT-a je komentirao peticiju da se molitelji izmjeste…
Komentiraj