Kategorije KolumneNaslovna

Goran Raguž: Aleksandar Makovec je zadnja prilika za HDZ!

Širi dalje

Prvo, pojma nemam tko je Aleksandar Makovec, no jedno je izvjesno, on je spas za HDZ kao stranku.



Revolt glasača za desetak dana bi ga i mogao izabrati za predsjednika, jer način na koji su puppet masteri isprogramirali pojavu Plenkovića, govori samo o tome da je netko na vrhu predatorske piramide odlučio ugasiti svjetla stranci i pomesti je s pozornice države.

Vladimir Šeks će odigrati ulogu Josepha Fouchea kada je jednu Buonaparteovsku noć ušao u Jakobinski klub u Rue de Honore, potezom palca izbacio šaku prisutnih, preživjelih la resoire nationale, pogasio svijeće, zaključao vrata i bacio ključeve u Seinu. Francuska revolucija je završila, a ministri su se bacili na gledanje svog posla. Rečeni je ubrzo postao jedan od najbogatijih ljudi u Europi.

Tu negdje je i sudbina onog HDZ a koji je stvarao državu i koji je redove Conventa neoprezno napunio udbaškom bagrom tipa Robespierrea, Marata ili St.Justa, koji su svojom jakobinsko – kominternovskom politikom, doveli Hrvatsku, Francusku, svejedno, na ekonomska koljena i servirali je kao plijen prvom kanditatu za cara, pa to bio Napoleon ili Putin.

Nije to baš lako izvesti. Čak ni sa državom od 4,5 milijuna, a kamoli s jednom Francuskom. Nije tu dovoljno par izdajničkih generala tipa Marmonta, niti par izdajničkih ministara tipa Talleyrand ili Fouche. Treba tu i manja vojska suradnika na svim razinama, od bivših predsjednika vlada, do bivših i tekućih ministara – obe velike stranke, ne dvojimo – agenturne mreže nekoliko država, uspavano DO koje i inače ne čita novine, kastrirane protuobavještajne službe i svakako nekoliko “pismenijih” novinara koji će dati teoretsku podlogu pokupljenu od Dugina, LaRouchea ili Bore Ristića o neophodnosti hitnog Rusko – Njemačkog pakta koji bi podijelio interesne sfere dvije “najveće i najznačajnije” europske nacije, osigurao ruski monopol na energente i topli izlaz na more, najljepše oko Visa.

Da ovo nije ozbiljno, vrištao bih od smijeha.

Ovih dana ćemo biti svjedoci metenja tragova oko jedne velike energetske tvrtke koja što u svom džepu, što u svojoj državno kontroliranoj agenturi, drži važan komad. Zadnjih par dana se siju klasični “fals flagovi” i “chicken feed” no sve mi se čini da je to gotovo.

Tu se negdje i članstvo HDZ a budi i bira Aleksandra Makovca za predsjednika. Svjesno da je ključ za zatvaranje stranke već izašao iz džepa i da njeni grobari ovaj put zaista i mogu uspjeti.

Foto: emedjimurje.hr


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

U teorije zavjere najviše vjeruju glasači Mosta i DP-a. Ova je najpopularnija

U teorije  zavjere najviše vjeruju osobe desne ideološke orijentacije, mlađi i neobrazovani te među hrvatskim…

30 minuta prije

Kako organizirati sve za savršen piknik: Od planiranja do realizacije

Piknici su oduvijek bili omiljeni način druženja i opuštanja u prirodi. Zanimljivo je znati da…

1 sat prije

Penava: Puno smo bliže dogovoru, danas ću nazvati Grbina

Ivan Penava predsjednik Domovinskog pokreta,  u ponedjeljak je komentirao  pregovore s HDZ-om i njihov nastavak…

2 sata prije