Kategorije Magazin

FOTO INCIDENT O KOJEM SE PRIČA: Na fotografiji su Ronaldo i Chiellinijev penis

Širi dalje

Nasmijani dvojac, palčevi u zraku, sve je izgledalo spremno za krasnu uspomenu. A onda se u kadru ukazao Giorgio Chiellini koji je izlazio ispod tuša.



Milanov tinejdžer Raoul Bellanova bio je toliko uzbuđen zbog zajedničke fotografije sa Cristianom Ronaldom da je u potpunosti zaboravio pogledati tko, što i u kakvom stanju se nalazi u kadru prije no što se odlučio podijeliti ju sa prijateljima.

Daily Mail navodi da je mladić koji nije nastupio u utakmici na San Siru između Milana i Juventusa krenuo u svlačionici suparnika pronaći svjetsku nogometnu zvijezdu. Ronaldo je pristao na zajedničku fotografiju.

‘Ptičica’ u krivom trenutku

Nasmijani dvojac, palčevi u zraku, sve je izgledalo spremno za krasnu uspomenu. Vjerojatno će to ona i Milanovom nogometašu u takvom sjećanju i ostati, no činjenica jest da je dobio više no što je tražio. Uobičajeni scenarij nakon utakmice zahtjeva tuširanje i presvlačenje igrača, a baš to radio je Giorgio Chiellini u trenucima dok je fotograf uskliknuo ‘ptičica’.

 

https://twitter.com/anjanfx/status/1062213890094751744?ref_src=twsrc%5Etfw

Tako je Bellanova dobio i fotografiju Chiellinijeva penisa pa je uskoro objavio ispriku zbog nastale situacije:

“Iskreno mi je žao zbog onog što je izašlo na društvenoj mreži. Nije mi to bila namjera, ispričavam se Giorgiju Chielliniju. Uvjeravam i njega i sve nogometne navijače da sam se želio fotografirati sa istinskim šampionom, ali i da nisam ništa objavio na društvenoj mreži niti bih to ikad napravio poslije poraza.

Na fotografiji se smijem zbog ostvarenja malog sna. Napravio sam jednu pogrešku i zbog nje žalim, a to je da sam fotografiju proslijedio prijateljima koji su je objavili bez da su je provjerili.”

Megy Matičić/Foto:Instagram


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

21 minuta prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

3 sata prije

Plenković o internoj anketi, pregovorima s DP-om i susretu s Milanovićem: Sve ste vidjeli…

Premijer Andrej Plenković rekao je u srijedu u Okučanima nakon obilježavanja 29. obljetnice vojno-redarstvene operacije…

4 sata prije