Kategorije Magazin

Goran Ivanišević prodao stan centru Zagreba, kupac je poznat

Širi dalje

Goran Ivanišević više ne živi u srcu Zagreba. Bivši tenisač, kako doznaje RTL, prodao je luksuzan stan u kojem je posljednjih godina živio sa suprugom Nives i sinom Oliverom i u potrazi je za novom nekretninom.



Gorabn i supruga mu Nives ranije su obožavateljima dali uvid u njihov luksuzni trosoban stan veličine 123 kvadrata na petom katu Ban centra kojem je pripadao i osam kvadrata veliki balkon, kao i dva parkirna mjesta u garaži.

svojim pričama objavila je fotografiju pogleda s terase koja gleda na Europski trg, koji se nalazi u strogom centru grada, a fotkala je adventske kućice. Fotka je otkrila je i da su Ivaniševići već ukrasili stan božićnim lampicama.

Nives je dosad nekoliko puta na Instagramu pokazala i unutrašnjost stana u kojem živi s Goranom, a fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije kao kruna ljubavi rodio im se sin Oliver. Radijskoj voditeljici to je bilo prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i kćer Amber i sina Emanuela.

No novi podaci iz katastra pokazuju kako je Goran stan prodao, a novi vlasnik upisan u zemljišne knjige je tvrtka Celanova čiji je osnivač i direktor Milan Popović, poznat kao bivši supštug Severine Vučković.

Taj poduzetnik i kako ga mnogi nazivaju “srpski kralj bakra” posljednjih godina u Hrvatskoj je uglavnom investirao u nekretnine.

Popis je sve duži, a nekretnine za koje je poznato da su u njegovom vlasništvu su farma u Vrbovcu te stara vila koju je srušio i pretvorio u dom na Horvatovcu gdje se nalazi i sjedište tvrtke. Također, Popovićeva tvrtka kupila je vilu na Hvaru od bivše klizačice Idore Hegel.

Početkom godine, odlučio je investirati u dvije parcele na Radničkoj cesti, te otkrio da na njima planira izgraditi novi zagrebački kvart i logistički centar. Sada se tom popisu očito dodao i Ivaniševićev stan u samom centru Zagreba.

Megy M. /Foto:Instagram


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

“Bljesak slobode” u Okučanima: “Poezija je i vrsta oružja u miru”

Već treću godinu, kao uvod u središnji dio obilježavanja vojno-redarstvene operacije Bljesak, Narodna knjižnica u…

15 minuta prije

Kolindi posao cvjeta. Lani je prijavila dobit 146,9 tisuća eura

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović predala je financijsko izvješće za 2023. godinu i prijavila ukupan…

29 minuta prije

Srušen svjetski rekord u skijaškim skokovima. Pogledajte let od 291 metara

Japanski  skijaš-skakač Ryoyu Kobayashi postavio je na Islandu neslužbeni svjetski rekord preletjevši 291 metar, što…

13 sati prije