Kategorije Magazin

Hrga: Uzrujava me pogled na crne maske, djeluju mi psihopatski

Širi dalje

Bivša novinarka Mirjana Hrga otkrila je na Facebooku kako joj se nimalo ne sviđaju zaštitne maske crne boje, te je navela da ni sama sebi nije u stanju objasniti zašto ih podsvjesno doživljava psihopatskima.



Hrga je na svom Facebook profilu objavila i fotografiju crne maske te je usporedila s onom koju je glumac Anthony Hopkins nosio u filmovima “Kad jaganjci utihnu i Hannibal. Iako piše Kanibal, a ne Hannibal, jasno je o čemu je riječ.

Status prenosimo u cijelosti.

“Već mi se danima vrti po glavi i nisam u stanju ni samoj sebi objasniti zašto me uzrujava pogled na crnu masku i zašto to podsvjesno doživljavam psihopatski. Znam da je praktičnija, posebice za televizijske izvjestiteljice zbog šminke koja ostaje na njima, ali cak mi je i asocijacija na operacijsku salu ugodnija od one na “Kanibala”.”

“A ja jutros nešto razmišljam kako bi nekim ljudima bolje pristajale brnjice”, napisao je jedan pratitelj, a Hrga mu je brzo odgovorila.

“Neće dugo proći. Samo prati SAD. Ako su stavili ‘brnjicu’ Trumpu, ne čini se kao fikcija”, zaključila je Mirjana.

U objavi u listopadu Hrga je iskazala nevjericu prema maskama:

“Dan sam provela pod maskom koju prezirem i ne vjerujem da pomaže, ali maksimalno poštujem. U marketu sam molila gospođu da se odmakne na kasi, u voćarni mladića da ne napada frižider dok sam ja u njemu. Oprala sam ruke sto puta. Moj dojam? Nema tu obrane uz masku i distancu. To je – ako je takvo kao što tvrde – neobranjivo”, napisala je tada.

Vec mi se danima vrti po glavi i nisam u stanju ni samoj sebi objasniti zašto me uzrujava pogled na crnu masku i zašto …

Objavljuje Mirjana Hrga u & nbsp; Ponedjeljak, 11. siječnja 2021. </ blockquote> </ div>

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi mirjana hrga

Najnovije

Ovacije Modriću na krcatom Bernabeu. Ovo nije uspio još niti jedan igrač Reala

Modrić je u prvom poluvremenu dobio gromoglasne ovacije prepunog Santiaga Bernabeua. Realovi navijači izvikivali su…

4 sata prije

Kaos u tramvaju, potukla se dva starija muškaraca – video

Zagrebački tramvaj broj 6 danas je bio poprište tučnjave dvojice starijih muškaraca. "J**o ti pas…

4 sata prije

Plenković: ‘Ovo je treći predsjednik SDP-a kojeg sam pobijedio. I njega i strica’

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjeluje na svečanom otvorenju obnovljene dvorane 'Pietro Ciscutti' Istarskog narodnog kazališta-Gradskog…

5 sati prije