Kategorije Magazin

IVANA KINDL: Ovo je opasno za moj ugled, sve ću prijaviti policiji

Širi dalje

U neugodnoj situaciji našla se naša pjevačica Ivana Kindl kojoj je neki zlobnik na društvenim mrežama ukrao identitet, predstavljao se kao ona i počeo sklapati glazbene suradnje u njezino ime.



toj temi Ivana je posvetila duži status na svom profilu na Facebooku u kojem je napisala kako su je kolege glazbenici upozorili da se netko lažno predstavlja kao ona.

– LJUDI, molim vas za malo pažnje, važno je! Dakle, sasvim sam slučajno od kolege glazbenika s kojim se još službeno nisam ni upoznala doznala da postoji neka osoba koja se služi mojim identitetom! Ta osoba prije nekog vremena putem e-maila **ivana.kind78@gmail.com**, služeći se korisničkim imenom **Ivana Ldnik** stupila je u kontakt s dvoje glazbenika i dogovarala svirke s njima.

Poslala im set-listu, izmišljala detalje o svirci, nudila angažmane u stalnoj postavi benda, a pritom tražeći da se sva komunikacija odvija putem spomenutog maila – jer Facebook vode „neki drugi ljudi“.

Na kraju, rekla bih očekivano, javlja glazbenicima da su svirke odgođene. Ne želim ni pomišljati o mogućnosti da je ta osoba u moje ime kontaktirala i organizatore ili da se to učestalo događalo. Ne mogu vjerovati da nekome može na pamet pasti ovakva ideja koja je vrlo opasna za moju reputaciju, moje koncertne angažmane koji meni i mom bendu život znače.

Uz mene, za dogovaranje mojih koncerata ovlašteni su jedino moj producent i basist Alen Križaj i menadžer Marko Horvat. Molim vas sve, dragi prijatelji, da me obavijestite je li vas sa spomenute e-mail adrese netko kontaktirao… Ako jest, unaprijed vam se ispričavam. Ne mogu vjerovati…

– Nekoliko puta već sam bila u takvim situacijama da naknadno doznam da me se nudilo za svirke, a da ja pojma nemam za to. Prije nekoliko godina doznala sam da imam svirke po Istri koje nisam dogovorila. Slučajno sam to doznala, kao što piše u tekstu.

Javio mi se muzičar kojeg nisam još ni upoznala u inbox čestitati rođendan, započeli smo spiku te došli do saznanja da je njega fantomska Kindlica zvala za gaže..Samo preko e-maila, naravno – rekla je Ivana za Večernji list.

Pjevačica je dodala i kako je evidentno da se radi o nekom iz glazbenih krugova budući da je ta osoba itekako upoznata s njenim radom, kao i načinom dogovaranja svirki. – Doznala sam naknadno da je ta osoba i jednom bendu iz Varaždina slala ponude da bude moj bend. Definitivno ću sve prijaviti policiji, pa ćemo vidjeti – rekla je Kindl.

Megy M./Foto:Facebook


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Rijeka – Dinamo1:2 Modri preokretom srušili Rijeku, eurogol Petkovića

U derbi susretu 33. kola HNL-a, ali i cijele sezone, nogometaši Dinama su nakon preokreta…

7 sati prije

Jedan grad u bivšoj državi Tito je mrzio iz dna duše, uvijek ga je izbjegavao

Josip Broz Tito, doživotni predsjednik SFRJ, preminuo je 4. svibnja 1980.  godine. Tog dana na…

14 sati prije

Butalno pretukao političara SPD-a pa se predao. Policija šokirana kad su vidjeli tko je

Njemačkim se vlastima u nedjelju predao 17-godišnji tinejdžer, tvrdeći da je jedan od počinitelja nasilnog…

14 sati prije