Kategorije Magazin

Slavlje u obitelji! Janica Kostelić rodila drugo dijete

Širi dalje

Proslavljena hrvatska skijašica Janica Kostelić rodila je drugo dijete. Sretnu vijest je za magazinStory  potvrdio njezin brat Ivica Kostelić, no detalje nije htio otkrivati.



U srpnju se otkrilo kako je Janica trudna po drugi put, a kao i tijekom prve trudnoće, ona se o tome nije oglasila.  U vrijeme kad se doznalo za drugu trudnoću Janica je uživala na ljetovanju sa sinom Oskarom i partnerom. Legendarana skijašica je obitelji  odmor  provela na otocima Braču i Visu, uživajući u svim blagodatima ljeta.

Bivša skijašica nikada nije skrivala da joj je velika želja ostvariti se u majčinskoj ulozi, pogotovo nakon što je dobila prvog nećaka uz kojeg je posebno vezana.

“Nadam se da ću i ja jednog dana biti dobra mama. Kada bih bila samo pola onoga što je meni bila moja majka, bila bih presretna. Majka je najvažnija u cijeloj priči svakog djeteta”, rekla je svojedobno Janica.

Velika želja ostvarila joj je početkom 2019., kada je na svijet donijela sina Oskara. Nakon toga povukla se iz javnosti i napustila mjesto državne tajnice Središnjeg državnog ureda za sport kako bi se potpuno posvetila obitelji.

 

Maleni Oskar sad ima četiri godine, a usprkos slavnoj majci, odrasta daleko od očiju javnosti koja ga je imala priliku vidjeti samo jednom. Oskara su fotografi ‘uhvatili’ u majčinom krilu u kolovozu 2021. godine na Sinjskoj alci gdje je Janica sjedila u publici u društvu brata Ivice i njegove obitelji.

Janica o sinčiću ne govori gotovo nikad, a i ljubavni život je uvijek radije držala podalje od medija i radoznalih očiju pa se o njemu ne zna puno. Nikada javno nije otkila tko je Oskarov otac, iako se oko toga puno nagađalo, spominjana su i konkretna imena, ali nikad nije  potvrđeno s odgovarajućeg izvora.

Megy M. /Foto: arhiv


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Preminuo Slobodan Ljubičić Kikaš, najbliži Bandićev suradnik

U Zagrebu je u 66. godini preminuo Slobodan Ljubičić Kikaš, nekad najbliži suradnik bivšeg zagrebačkog…

12 minuta prije

Stanišićev gol na Bayerov povijesni rekord. Klub mu zahvalio na hrvatskom

Josip Stanišić još je jednom postao junak Bayer Leverkusena pogotkom u 97. minuti susreta. Ušao…

18 minuta prije

Prosječna plaća u Zagrebu u veljači je bila 1.439 eura

Prosječna mjesečna isplaćena neto plaća po zaposlenome u pravnim osobama u Gradu Zagrebu za veljaču…

42 minute prije