Kategorije Magazin

Je li zaljubljen: Nadahnuti Milijan Brkić za Dan žena na Fejsu sipa romantiku

Širi dalje

Potpredsjednik Sabora Milijan Brkić na Facebook je objavio nadahnutu poruku povodom Dana žena zaključivši da bi bez žena svijet bio prazan.



Objavu je naslovio ‘Žena – snaga, ponos i emocija našeg društva‘ te napisao da su ‘žene su te koje oplemenjuju i spajaju sve vrijednosti našega društva. ‘Nepresušni su izvor ljubavi, hrabrosti, odlučnosti, snage, topline, dobrote i bez žena svijet bi bio prazan’.

Naglasio je da ženama treba pružiti potporu svakog dana u godini, a ne samo danas. ‘Znajmo izraziti najdublje poštovanje i zahvalnost na zalaganju i energiji koju naše bake, majke, kćeri, žene, sestre i djevojke ulažu u razvoj politike jednakih prilika i jednakih mogućnosti’, napisao je potpredsjednik Sabora i zahvalio ženama što postoje.

Podijelio je pjesmu Tonyja Cetinskog ‘Žena nad ženama’, no nije s javnosti podijelio kojoj je ženi tu ljubavnu pjesmu namijenio.


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Glavni tajnik DP-a: “Da, našli smo se i dogovarali većinu bez SDSS-a”

Glavni operativac i tajnik Domovinskog pokreta Josip Dabro, koji je s Mariom Radićem i ključni pregovarač oko sastavljanja većine…

31 minuta prije

VANDALIZAM! Hrvatski dom u Footscrayu išaran četničkoim znakovljem

Korisnik Twittera journovox69 objavio je dvije fotografije Hrvatske kuće u Melbourneu koja je išarana četničkim…

12 sati prije

Glasnogovornik Vlade: Blizu smo dogovora, u utorak je moguć obris nove većine

U Vukovaru je u petak održan neformalni sastanak predstavnika HDZ-a i Domovinskog pokreta na kojem…

13 sati prije