Kategorije Magazin

#Kreiraj Svoju Priču: Prva studentska konferencija preko Instagrama!

Širi dalje

Sva mjesta na konferenciji #KreirajSvojuPriču, koja će se održati ovog petka u organizaciji Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) u prostoru BIZkoshnice, već su popunjena.



No, u zanimljiv program se svi zainteresirani mogu uključiti u bilo kojem trenutku pomoću svojih pametnih telefona. To im omogućuje Live Stream konferencije na Instagramu HUOJ-a na kojemu će se prenositi sva predavanja uživo.

Ovo je prva takva studentska konferencija u Hrvatskoj koja će sva svoja predavanja prenositi preko Instagram Live Videa koji je uveden prije dvije godine. Glavna razlika između Instagram Storyja i Instagram Live Videa upravo je njegovo vrijeme trajanja – Live Video može stream ati do 60 minuta, dok su Storyji ograničeni u sekundama.

Ove godine se kao partner konferencije uključio FOREO Hrvatska što je objasnila Tanja Dokić, Corporate Communications Manager FOREA Hrvatska.

”Influencer marketing je jedna od važnijih grana u beauty tech kategoriji, pa smo samim time htjeli pribliziti studentima kako mi to radimo u FOREU, s kojim izazovima se susreću naši timovi pri provedbi kampanja i kako izvući maksimum iz te suradnje.

U zadnjih dvije godine surađujemo sa puno studenata sa viših godina fakulteta od kojih mnogi i nastave karijeru u FOREU, a kako smo uvijek smo otvoreni za dijeljenje znanja iz stvarnih kampanja, odlučili smo postati partneri ovog projekta i time podržati nove generacije Social media stručnjaka.”

Svoja znanja i iskustva studentima će prenijeti – Ana-Marija Petričević Liović, Brand Relationships Manager US/EMEA iz FOREA Hrvatska, Elena Wolsperger Dolezil, direktorica komunikacija Dukata, Martina Gršković, direktorica Social odjela u agenciji 404, Morana Stričić iz korporativnih komunikacija i PR-a GRAWE Hrvatska, influencerica Maša Zibar, poznatija kao MashintheBeauty te Saša Španović iz Pets Only. Kao praktični doprinos predavanjima, Viktor Vetturelli iz tvrtke VETTURELLI održat će interaktivnu radionicu o Storytellingu.

Foto:press


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Vrkljan pisao Grbinu: Raskrinkao sam tvoju podavlu “desnim strankama”

Nakon što ga je prozvao na press konferenciji Milan Vrkljan bivši saborski zastupnik, uputio je…

23 minute prije

Vedrana Rudan objavila da ima rak, već je operirana u Zagrebu

Vedrana Rudan objavila je da ima rak. Iz njezinog bloga može se zaključiti da je…

9 sati prije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

12 sati prije