Kategorije Magazin

LIJEPI, MLADI, TALENTIRANI: Tara i Dino pobjednici ‘showa’ Zvijezde pjevaju!

Širi dalje

U uzbudljivoj finalnoj večeri, u kojoj su odlučivali isključivo gledatelji, odabrali su swing izvedbu pjesme Dream a Little Dream of Me, za koju su u 6. emisiji od žirija dobili sve desetke. Također, podsjetili su nas i na soul hit Think koji su izveli u 2. emisiji.



U dijelu natjecateljskog showa u kojem se pjevala pjesma koja simbolizira njihovo iskustvo na putu do završnice, Tara i Dino izveli su pjesmu Molitva.

Emisija je počela podsjećanjem na cijelu sezonu te zajedničkim nastupom šest parova nefinalista: Macana i Tonke, Frane i Žanamari, Borka i Jelene, Katarine i Pere, Elle i Gorana te Kreše i Ivane.

https://twitter.com/mojHRT/status/1119905026292506626?ref_src=twsrc%5Etfw

Tara i Dino odabrali su swing izvedbu pjesme Dream a Little Dream of Me, za koju su u 6. emisiji od žirija dobili sve desetke! Remi nije mogla sakriti emocije. Izjavila je kako su njih dvoje jednostavno – čarolija. Valentina je od prve emisije par vidjela u finalu. I ovoga se puta za njihov nastup “dogodila” repriza desetki!

https://twitter.com/mojHRT/status/1119690716110827521?ref_src=twsrc%5Etfw

Ashley i Bojan odlučili su se za rock’n’roll i pjesmu Footloose. Danijela smatra da su čitav show “pomaknuli naprijed” jer su došli s kompletnom pričom. Pohvale za nastup dobili su i od “predsjednika” ocjenjivačkog suda, Škore. Paru su također uslijedile sve desetke žirija!

https://twitter.com/mojHRT/status/1119672437644435462?ref_src=twsrc%5Etfw

U dijelu natjecateljskog showa u kojem se pjevala pjesma koja simbolizira iskustvo para na putu do završnice, Tara i Dino izveli su pjesmu Molitva. Zbog neospornog talenta Škori je bila čast ocijenjivati Dinu u ovom showu, a i Tara je pokazala posebnu darovitost, ustvrdio je. I ostali članovi žirija nisu štedjeli riječi hvale. Nije potrebno ni spominjati dane ocijene.

https://twitter.com/mojHRT/status/1119679572595937285?ref_src=twsrc%5Etfw

Za Ashley i Bojana pjesma Time of My Life bila je simbol putovanja do samoga finala. Prekrasno osmišljen scenski nastup, pjesma savršena za završetak showa, izvrsno, bili su samo neki od komentara žirija. A takve su bile i ocijene, naravno.

Finalisti su na počastili i zajedničkom izvedbom hrvatskoga hita iz 80-ih, pjesmom Program tvog kompjutera.

U show programu posebno iznenađenje bio je nastup sjajnog žirija! Miroslav Škoro, Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi i Valentina Fijačko Kobić otpjevali su Daddy Cool!

R.I./Foto:hrt

 


Širi dalje
Komentiraj

Najnovije

Bila je prvakinja Europe, danas prodaje golišave fotke: ‘Preporučila bih svima da se skinu i rašire noge’

Bivša košarkašica Milica Dabović (42), koja je posljednjih godina u centru pažnje zbog platforme za…

2 sata prije

Ivan Turudić, novi glavni državni odvjetnik zaslužuje povjerenje

Još uvijek se ne stišavaju burne reakcije oporbe i njihovih članova na izbor nedavno imenovanog…

3 sata prije

Suprug ozlijeđene padobranke: Otkazala je mašina u avionu, čudo da je itko preživio

Jedna  je osoba poginula, a četiri su ozlijeđene u jučerašnjem padu zrakoplova Cessna 182 blizu…

4 sata prije