Kategorije Magazin

Ljupka, nije ti trebala objava “Mi smo sramota planete Zemlje”

Širi dalje

Naša poznata manekenka Ljupka Gojić Mikić na Instagramu se u srijedu požalila na neugodno iskustvo koje je doživjela njezina prijateljica iz Japana.



Kaže da je bila žrtva pretjerano visoke cijene vožnje taksijem u Zagrebu.

– Prvi put sam ju pustila samu po najdražem gradu… od Glavnog kolodvora do Knežije taxi je platila 140 kn! Mi smo sramota planete Zemlje!, napisala je ogorčena manekenka i izazvala bujicu komentara.

Među prvima se sa sličnom pričom javila pjevačica Nika Antolos.

– Poznato… Prvi put kad sam u Zagreb došla, vozio me cijelim Zagrebom (trebala sam od glavnog autobusnog do Kvatrića) i naplatio 320 kn, napisala je.

– Upravo sam sad s dečkom komentirala članak kako je njemačka obitelj u Zadru platila kaznu za parking i dizanje auta preko 1000 kn dok su pojeli sladoled u Zadru, a mi smo u Tokiju dobili prijateljski napisanu poruku od policije da se tu više ne parkiramo!, napisala je druga komentatorica.

– Ništa novo. Prijateljica mi dođe u posjetu i taxi od autobusnog kolodvora do Cvjetnog naselja plati 220kn (naravno, bez računa), požalila se još jedna komentatorica.

No, ne dijele svi takvo mišljenje.

“Kad pauk digne auto u Zagrebu platim isto i više nego Nijemci u Zadru. Najbolje da s autom parkiraju na terasu slastičarnice i  zakrče pola grada”.

“Danas je moderno napadati taksiste i glumiti dobrice. Danas svaki taksist u Zagrebu –  uber,  taxify, gradski taxi (cameo ne koristim) ponudi račun kraju vožnje… ne vjerujem u vaše pricce….”

“Ako ti jedan kolač prodaješ za 80 kuna, što ne bi taxi bio 140 kuna…”

“Glupa priča Ako ju je i taksist prevario (a ti ne znamo, možda je bila povećana tarifa) ne pristajem da sam i ja sramota planeta zemlja. Ova objava nije ti trebala… Glupa je!”

Megy M. /Foto:facebook

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Vedrana Rudan objavila da ima rak, već je operirana u Zagrebu

Vedrana Rudan objavila je da ima rak. Iz njezinog bloga može se zaključiti da je…

12 minuta prije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

3 sata prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

4 sata prije