Kategorije Magazin

Miroslav Blažević: Jedan golman mi je došao s kuvertom punom novaca

Širi dalje

Miroslav Ćiro Blažević u razgovoru za Sportske.ba prisjetio se razdoblja kad je bio na klupi BiH reprezentacije. Uoči utakmice protiv Turske imao je problema s vratarima, Hasagić je bio ozlijeđen pa su svi vjerovali da će braniti Romeo Mitrović ili Adis Nurković.



Međutim, nepredvidi Ćiro je odlučio sve znenaditi.

– Slušajte, ovo nisam nikad ispričao. Uoči te utakmice s Turskom iz Srbije su mi doveli golmana Nemanju Supića. Nikad za njega nisam čuo, a bio je visok i sjajan. Između njega i jednog iz Travnika moram izabrati.  Trener golmana Luga mi nikako ne pomaže, ne želi reći tko je bolji, priča Ćiro, pa dodaje:

– I odlučim se ja za Supića. Dođem do njega i kažem mu: “Znaš li da si ti najbolji golman na svijetu?’  On misli da ga ja zaje*avam.

Onda mu dodam:

“Gledam te i vidim kako skupljaš te lopte kao jabuke. Znam, ti misliš da te zaje*avam, ali shvatit ćeš da to nije tako kad ti kažem da ti sutra braniš.  I ja njega stavim na gol, on obrani baš sve i proglašen igračem utakmice.

Kasnije je dobio jedan dobar angažman i došao mu s kuvertom punom novaca i rekao mi da je to za mene jer sam ja najzaslužniji za njegov uspjeh. Naravno, odbio sam, imam ja dosta novca, hvala Bogu”, prepričao je legendarni trener.

MP/foto:


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

8 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

10 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

13 sati prije