Kategorije Magazin

Na vijest o vezi s deset godina mlađim vinarom oglasila se i Severina

Širi dalje

Na vijest kako je u vezi s deset godina mlađim vinarom Tomislavom Voštinićem iz Graberja Ivanićkog kraj Ivanić Grada, reagirala je i Severina.



“Htjeli bismo vas informirati kako se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan event na kojem je, između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drukčijoj vrsti odnosa”, poruka je koju je poslala preko svog PR tima.

Mediji u Srbiji objavili su kako je Severina u vezi sa spomenutim vinarom i Stars je na svojoj naslovnici objavio tu informaciju. Koliko je poznato, Severina je još uvijek u braku s Igorom Kojićem, ali par se već dulje vrijeme ne pojavljuje zajedno u javnosti.

Pisalo se kako je njihov brak u krizi, a ta kriza je navodno počela nakon što je Severina veći dio karantene provela s Igorom i njegovim roditeljima u Beogradu. U Beogradu se zadržala mjesec dana jer je u to vrijeme i njezin sin Aleksandar bio u Beogradu s ocem Milanom Popovićem.

Ona se u travnju vratila u Zagreb, a Igor je ostao u Beogradu i od tada se navodno nisu viđali. Svoju energiju je pjevačica sada usmjerila samo na borbu za skrbništvo nad sinom i prošla je godina dana otkako je sutkinja Tea Golub donijela privremenu mjeru i presudila da dijete živi s ocem.

Megy M. /foto: instagram/facebook

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Milanović će potpisati produljenje mandata šefu tajne službe

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović potpisat će danas rješenje prema kojem Daniel Markić ostaje na…

40 minuta prije

Nakon prijetnji otakazana Dinamova noć u Imotskom: “Takvu mržnju nisam doživio u 32 godine!”

Vlasnik restoran u kojem se trebala održati Dinamova Plava noć u Imotskom otkazao je nakon…

2 sata prije

Vučemilović: “Uz Peđu Grbina će ostati samo Pavliček i Grmoja”

Nakon što ju je šef stranke  Marijan Pavliček proglasio "žetonom godine" oglasila Vesna Vučemilović koja…

3 sata prije