Kategorije Magazin

“Ovo sam ja, majke mi moje mile”: Poznata glumica objavila fotku iz teretane i poslala poruku političarima

Širi dalje

Kada je prije nekoliko mjeseci po osmi put istrčala maraton, Ecija Ojdanić dokazala je da se upornost isplati. Pohvalno za jednu 45-godišnjakinju koja se nije pretjerano bavila sportom.



Uspjeh je tim veći znamo li da je glumica prije četiri godine ozbiljno ozlijedila nogu tijekom predstave Harem.

Ecija se posvetila vježbanju i teretana joj nije strana ako je suditi prema njenom sve utegnutijem izgledu. Narasli su i mišići, a zainteresiranim pratiteljima objasnila je glumica i kako.

Svoju rutinu vježbanja bez susprezanja dijeli na društvenim mrežama, da bi i drugima poslala poruku – da se može. Ako se hoće, naravno, i ako se ima volje.

A uz sve to i nahranit “piliće doma”.

“Ovo sam ja, tj. moja leđa, majkemimojemile!!! Ugl, poruka za Praznik rada, jedino nas težak i ozbiljan rad može spasiti. Dobro, i pravedniji sustav, i socijalna država, i pošteni političari… ali, ono sto možemo jest dati svoj maksimum. I nadati se najboljem!”, poručila je svojim pratiteljima nabildana Ecija.

“Čista snaga”, komentirali su obožavatelji, oduševljeni napretkom. Glumica ne samo da je iznenadila sve mišićima, uz to je odaslala i važnu poruku političarima. Može reći da je za danas posao obavila”


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Vedrana Rudan objavila da ima rak, već je operirana u Zagrebu

Vedrana Rudan objavila je da ima rak. Iz njezinog bloga može se zaključiti da je…

3 sata prije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

5 sati prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

7 sati prije