Kategorije Magazin

PJEVAČICA SE RASPLAKALA U SUDNICI: “Ku*vetino jedna, tko je tebe dovezao kući, tko te je… večeras?”

Širi dalje

Što se događalo kobne noći kada ju je suprug Luka Lazukić pretukao u njihovu domu, novosadska pjevačica Nataša Bekvalac ispričala je na Prvom osnovnom sudu u Beogradu, a supružnici, kojima zasigurno slijedi mučan razvod, iskaze su davali odvojeno.



Najprije je u sudnicu pozvan Luka koji je saslušavan dva sata, potom i Nataša koja je iskaz davala četiri sata, a nakon nje svoju je verziju svega onoga što se događalo tijekom dramatične noći ispričala i dadilja koja je bila u stanu tijekom incidenta.

Pjevačica je, tamošnji mediji, tijekom saslušanja iznijela detalje sukoba sa suprugom koji je kulminirao nasiljem.

Nataša je u sudnici ustvrdila kako je Luka u noći između 13. i 14. travnja došao kući iz noćnog provoda u četiri i pol sata ujutro u alkoholiziranom stanju i otišao spavati nakon čega mu je ona pregledala mobitel i pronašla ljubavne poruke koje je razmjenjivao s dvije djevojke, od kojih jedna živi u Zagrebu.

“Kad sam pročitala dopisivanje s dvije žene, počela sam ga drmusati i buditi. Rekla sam mu:”Sram te bilo, imaš dijete od 40 dana”, na šta mi je on odgovorio:”Ku*vetino jedna, ko je tebe dovezao kući, ko te je… večeras”.

Nastavio me je vrijeđati a ja sam mu uzvratila:”Mama ti je ku*va”.

Digao se iz kreveta čim sam to izgovorila i šakom me udario u lijevu stranu glave. Pala sam na trosjed, a zatim na pod. Pokušala sam ustati, ali on je bio iza mene, uhvatio me za kosu i nastavio udarati šakom u glavu.

Ja sam vrištala, a on je ponavljao da sam ku*va i ku*vetina – ispričala je Nataša na saslušanju.

‘Ostala sam sklupčana na podu i kada sam ga pogledala, on je ležao na trosjedu. Oči su mu bile zatvorene. Uzela sam ključeve automobila i izašla napolje. Međutim, pošto joj se sestre nisu javljale na telefon, vratila se kući.

Sledećeg jutra, prema njenim riječima, Luka je ušao u sobu u kojoj su bile ona, beba i dadilja i, kada je pokušao da je poljubi, rekla mu da se pakira i pitala ga da li je svjestan što je uradio.

Pjevačica je izjavila i da ju je suprug potom bacio na pod i nogom šutnuo u ranu od carskog reza, a tijekom davanja iskaza u sudnici se u jednom trenutku i rasplakala.

Megy M. /Foto:press


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Povratnička inicijativa: Cilj je vratiti 500 tisuća Hrvata iz dijaspore u domovinu

Došli smo na 3,7 milijuna stanovnika u Hrvatskoj i 3,5 milijuna Hrvata izvan države, a…

8 sati prije

Analitičar: Grbin ima šanse za sastaviti Vladu kao Hajduk za titulu

Politički analitičar Jerko Trogrlić komentirao je pregovore nakon izbora. Trogrlić je odgovorio na pitanje je li…

9 sati prije

Završeni pregovori HDZ-a i DP-a: ‘Još nema dogovora oko većine’

Završio je sastanak u HDZ-a i Domovinskog pokreta održan Banskim dvorima. Iz obje stranke su…

9 sati prije