Kategorije Magazin

Pretučen glumac iz Veljačine sapunice, mora na operaciju

Širi dalje

Petar Strugar pretučen je u četvrtak u mjestu Jakovo na salašu Stremen. Kako piše Telegraf, nakon kraće verbalne svađe i uvreda, pretukao  ga je radnik salaša. Zadobio je prijelom nosa i prijelom očne šupljine te mu je potrebna operacija.



Strugar je slučaj prijavio policiji. Novinarima je rekao da ga je udario čovjek koji je bio u alkoholiziranom stanju.

Strugara hrvatska publika najbolje zna po ulogama u RTL-ovoj seriji Prava žena Jelene Veljače  te Sjenke nad Balkanom Dragana Bjelogrlića

Glumac je na salaš otišao zbog konja, kao što čini i svakog dana, te ništa nije ukazivalo na to da će doći do incidenta.

Radnik Ivan G. za Blic je iznio svoju stranu priče, a brani se da nije bio u alkoholiziranom stanju te da ga je glumac vrijeđao.

“Ja sam njemu prišao i rekao mu da pokupi konjski izmet koji nikad ne čisti i nalazi se svuda. Nema smisla da tako izgleda salaš. On se uhvatio za prepone i rekao mi: ‘Hoću, sutra malo.’ Tu smo ušli u prepirku, on je nosio kacigu… Rekao sam mu kako se mora čistiti, a on mi je poručio: ‘Smrdiš!’ Normalno, kad sam od pola 7 ujutro tu i radim.

Dogodio se fizički kontakt, al’ kako je nosio kacigu, sigurno nije mogao imati ikakvu ozljedu. Glumac je pa voli glumiti. Policija je poslije umiješana, dao sam izjavu, dao je i on. Slijedi postupak”, rekao je.

Megy M. /Foto: press

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Ministar Medved čestitao legendarnoj brigadi: “Vi ste sinonim najvećih pobjeda”

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved u nedjelju je čestito pripadnicima 4. gardijske brigade - Pauci, 33. godišnjicu…

20 minuta prije

“Bljesak slobode” u Okučanima: “Poezija je i vrsta oružja u miru”

Već treću godinu, kao uvod u središnji dio obilježavanja vojno-redarstvene operacije Bljesak, Narodna knjižnica u…

43 minute prije

Kolindi posao cvjeta. Lani je prijavila dobit 146,9 tisuća eura

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović predala je financijsko izvješće za 2023. godinu i prijavila ukupan…

58 minuta prije