Kategorije Magazin

Seks skandal u reprezentaciji Srbije; igrači se navodno potukli zbog žena

Širi dalje

Nogometna reprezentacija Srbije u teškom je položaju uoči posljednjeg kola po skupinama. ‘Orlovima’ za plasman u osminu finala nakon poraza od Brazila i remija s Kamerunom treba pobjeda protiv Švicarske . No, u reprezentaciji, prenose upućeni izvori, vlada totalni kaos.



Glavna tema na društvenim mrežama u Srbiji jučer je bio navodni seks-skandal u srpskoj nogometnoj reprezentaciji. Situacija u momčadi je, prema tim pričama, napeta jer se saznalo za intimne odnose između nekih reprezentativaca s djevojkama njihovih suigrača.

Naime, već se nekoliko dana šuška kako su odnosi između nekih srpskih reprezentativaca u najmanju ruku loši. A sada su isplivali novi sočni detalji koji zabavljaju javnost u Srbiji

“Totalni je kaos, svi bruje samo o tome”, tvrdi jedan od izvora bliskih srpskoj reprezentaciji.

‘Orlove’ potresa seks skandal u kojem su se našli neki igrači te njihove sadašnje i/ili bivše djevojke i supruge! Realno, tu se više niti ne zna tko je koga i kad, ali činjenica je da su odnosi u reprezentaciji nepovratno narušeni, a stanje je takvo da su se navodno i potukli na treningu!

Neki srpski mediji sramežljivo daju naslutiti kako su u skandal uključene zvijezde reprezentacije, Dušan Vlahović, Luka Jović, Nemanja Gudelj ( kojega u Srbiji zovu Gudelj- Ražnjatović jer je u vezi s Arkanovom kćerkom Anastazijom) i još neki te njihove bivše i/ili sadašnje djevojke i supruge.

U priču je uključena i Snežana Filipović, suprguga Milana Borjana, vratara Kanade i Crvene Zvezde, koja  je, po tim navodima, imala aferu s Nemanjom Gudeljom.

Tko je koga? To se možda nikad neće doznati ako Srbija pobjedi. Izgubi li, moglo bi biti svega.

Nogometni savez Srbije se nije oglašavao o tim navodima, a kapetan reprezentacije Dušan Tadić uoči odlučujuće utakmice protiv Švicarske tvrdi da su to samo laži te da je atmosfera u reprezentaciji sjajna.

“Nikad bolja atmosfera nije bila između igrača. Stvorilo se zajedništvo, to je to. Samo trebamo ostati takvi do kraja”, rekao je 34-godišnji igrač Ajaxa.

Sergej Milinković-Savić (27) vjeruje u trijumf protiv Švicaraca i prolazak među najboljih 16.

“Ne možemo obećati ništa. Svakome tko dođe u reprezentaciju cilj je da da sve od sebe. Treba li nam sreće? Dva boda smo izgubili, nadam se da će se okrenuti i da ćemo svi biti sretni poslije Švicarske”, rekao je veznjak Lazija.

Srbija je Svjetsko prvenstvo otvorila porazom od Brazila (2:0), a onda i šokantnim remijem s Kamerunom (3:3) prokockavši 3:1. Za prolaz dalje sada im igra samo pobjeda  protiv Švicarske. Utakmica je na rasporedu u petak od 20 sati.

D.M. /Foto:Instagram


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

HDZ i Petica. Moguće je da Penava izvisi slično kao Škoro. Postoji plan B

U postizbornim pregovorima oko formiranja većine pojavila se nova mogućnost da se za predsjednika Sabora…

44 minute prije

Bez hrvatskih sudaca na Euru, Slovenaca čak sedam, dvojica iz BiH

Sve nam je bliže Europsko prvenstvo koje se održava u Njemačkoj od 14. lipnja do…

1 sat prije

Čabraja: Rijeka se bori za titulu, a nama je utakmica važnija nego Rijeci

Silvijo Čabraja, trener Lokomotive, najavio je utakmicu protiv Rijeke, vodeće momčadi prvenstva. Utakmica je važna…

2 sata prije