Kategorije Magazin

Thompson otkazao koncert u Hercegovini: “Svi ćemo misliti na njegovu obitelj”

Širi dalje

Nakon što je, zbog zahtjevne zdravstvene situacije u kojoj se našao njegov sin Ante (17),  Thompson otkazao koncert  8. srpnja u Donjim Andrijevcima, isto je učinio i s koncertom Bobanovoj Dragi u Hercegovini. Koncert   najavljen za  subotu, 16. srpnja 2022. je otkazan.



“Otkazan je  Thompson u Bobanovoj Dragi u subotu. Grdović pjeva u petak, predgrupa Afrodita”, objavili su   organizatori koncerta, Udruga Zvonik.

Zbog iznenadne okolnosti u obitelji Marka Perkovića Thompsona, naš popularni pjevač morao je otkazati koncert u Bobanovoj Dragi kojeg je trebao održati u subotu, 16.07.2022.

Ipak će uoči blagdana svetog Ilije i u sklopu kulturnog ljeta u župi Gorica-Sovići na istom mjestu koncert održati Mladen Grdović, uz predgrupu Afrodita i to dan ranije, u petak, 15.07.

Ulaznice za Marka Perkovića Thompsona sa datumom od subote i dalje su u prodaji i vrijede za petak, dakle, svi oni koji su kupili ulaznice za koncert Thompsona istu mogu iskoristiti dan ranije. Također, moguć je i povrat novca uz predočenje ulaznice na svim prodajnim mjestima kao i na samom mjestu održavanja koncerta.

Iz Udruge Zvonik želimo izraziti punu moralnu podršku obitelji Perković i naše molitve su upućene za ozdravljenje mladog čovjeka.

Pozdravljamo i dolazak Mladena Grdovića u Bobanovu Dragu, a iako stiže zahvaljujući nepredvidljivim okolnostima, dobro je došao. Neće se ljutiti što će nam i dalje biti u mislima cijeli ovaj slučaj, i što ćemo i dalje priželjkivati gostovanje Marka Perkovića u našem mjestu nekad u budućnosti.

A zasigurno ćemo svi zajedno misliti na njega i njegovu obitelj”, piše u priopćenju.

“Bože Svemogući ozdravi Antu, a koncerata će biti. Zdravlje Ante je na prvome mjestu. Podrska obitelji Perković”, pišu Thompsovi prijatelji.

Megy M. /Foto:


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi Thompson

Najnovije

Stanković se požalio: “Zoran Milanović me nazvao i izvrijeđao”

Emisija "Nedjeljom u 2" u nedjelju se emitirala po 1000. put, a novinar, urednik i…

5 sati prije

Procurile sudačke kartice. Nije za vjerovati, ali jedan sudac proglasio pobjedu Furyja

Poslije više od četvrt stoljeća svijet ima apsolutnog teškaškog boksačkog prvaka po pobjedi  Oleksandra Usika…

10 sati prije

Hrvat koji je sparirao Furyjem: Sudac je trebao je pustiti Usuka da nokautira Furyja

Oleksandr Usik sinoć je ujedinio sve teškaške titule pobjedom protiv Tysona Furyja podijeljenom odlukom sudaca.…

10 sati prije