Kategorije Magazin

Vlatka Pokos kaže da joj prijete nakon što je izvrijeđala ‘pola Rvacke’

Širi dalje

“Ovaj  čovjek mi otvoreno prijeti nakon moje jučerašnje objave. Uvijek kad se usudim reći istinu o našoj opljačkanoj i poniženoj domovini, nadobudni ‘vjernici’ iz susjedne BiH mi prijete”,napisala je Vlatka Pokos.



Vlatka Pokos, bivša domaća voditeljica koja trenutno živi u Kanadi, ovih je dana izazvala pravu buru na društvenim mrežama. U svojim posljednjim objavama oštro se obrušila na Hrvatsku, koju je opisala kao ‘korumpiranu, divlju, nesigurnu i apsurdnu zemlju’.

Jučerašnja objava, namijenjena borbi protiv nasilja na ženama, dotaknula se svih sfera Lijepe naše, od politike do Crkve.

‘Doista, zastrašujuće je u što su vladajuće strukture pretvorile našu domovinu: u korumpiranu, divlju, nesigurnu i apsurdnu zemlju. Zemlju u kojoj nasilnici rade što god žele jer znaju da neće biti kazne ili će biti smiješna.

A zašto bi se bojali kad su u ‘rvackoj Vladi do jučer sjedili pokvareni, nemoralni i beskrupulozni ljudi kojima se neće ništa dogoditi zbog njihovog kriminalnog ponašanja i bezočne pljačke i bogaćenja (pritom se pozivajući na Boga i Crkvu, koja je prečesto umiješana u lopovluk i pljačku).

Zašto bi se nasilnici bojali, kad je novija povijest pokazala da se bezočnim lopinama, kriminalcima i silovateljima u Rvackoj neće dogoditi ništa ili skoro ništa. Uostalom, uvijek mogu pobjeći u Međugorje’, napisala je 49-godišnja voditeljica.

Objava je izazvala lavinu pretežito negativnih reakcija, a Vlatki su upućene i prijetnje od strane muškarca čiji je identitet objavila na svom Instagram profilu.

‘Ovaj  čovjek mi otvoreno prijeti nakon moje jučerašnje objave. Uvijek kad se usudim reći istinu o našoj opljačkanoj i poniženoj domovini, nadobudni ‘vjernici’ iz susjedne BiH mi prijete. Ovo objavljujem da ilustriram mentalitet i ponašanje dijela ovdašnje dijaspore’, dodala je ispod fotografije njegovog Instagram profila.

Vlatkinim obožavateljima nije se svidjelo što se na takav način obračunava s njim pa su ispod objava uslijedili komentari u kojima su ju pitali zašto mu uopće pridaje pažnju, a voditeljica je potom izbrisala sporne objave.

Megy M. /Foto:Instagram

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

13 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

15 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

18 sati prije