Kategorije Magazin

Zbog izvanredne zdravstvene situacije u obitelji otkazan Thompsonov koncert

Širi dalje

Koncert Marka Perkovića Thompsona, koji je trebao biti održan sutra, 8. srpnja, u Donjim Andrijevcima, otkazan je zbog iuzvamredne zdravstvene situacije u obitelji pjevača.



“Dragi prijatelji,

zbog zdravstvene situacije u Markovoj obitelji moramo otkazati najavljeni koncert 8. srpnja u Donjim Andrijevcima. Sve informacije o događaju kao i o povratu ulaznica pročitajte u priopćenju organizatora”, objavili su na službenoj stranici pjevača.

Najavljeni megakoncert koji je trebao biti u petak, 8. srpnja, s početkom u 20:00 sati će se održati u izmijenjenom obliku. Umjesto Thompsona nastupit će Miroslav Škoro, a piublika će moći uživati i uz pjesme Opće Opasnosti.

Organizator koncerta je objavio:

“Najavljeni megakoncert u Donjim Andrijevcima 8.7. 2022. godine s početkom u 20 sati će se održati u izmijenjenom obliku.Tako će u 20 sati nastupiti Miroslav Škoro

, dok će nakon njega na pozornicu izaći Opća Opasnost.

Na žalost, Marko Perković Thompson je primoran otkazati svoj nastup u Donjim Andrijevcima zbog izvanredne zdravstvene situacije u vlastitoj obitelji. Već kupljene ulaznice su i dalje važeće dok će cijena karata i na dan koncerta iznositi 100,00 kn.

Organizator koncerta je zbog izvanrednih okolnosti omogućio povrat novca onima koji nisu zadovoljni promjenom glazbenog aranžmana, a koji će biti moguć SAMO na dan koncerta (PETAK) na prodajnom pultu uz predočenje važeće ulaznice”, stoji u objavi.

Konkretne informacije o “zdravstvenom stanju u obitelji” trenutno nisu poznate, a Thompsonove fanove ova vijest je ražalostila, na Facebooku daju podršku Thompsonu i da mole za pjevača i njegovu obitelj.

‘Bože priteci u pomoć i ozdravi ga. Amen’, ‘Brz oporavak, neka vas prati Božji Blagoslov i dragi Bog neka čuva cijelu obitelj’, ‘Pozdrav obitelji, a malenom brz oporavak’, komentari su na Thompsonovom profilu.

Citiraju se i strihovi Thompsonove pjesme “Ljubio sam Boga, a on mi dao tebe, SINE MOJ! On će ga i sačuvati i sve će biti dobro! NE BOJ SE”, što upućuje na zaključak da Thompsonovi fanovi mole za njegova sina, 17-godišnjeg Antu.

Megy M. /Foto: pxll

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi Thompson

Najnovije

Povratnička inicijativa: Cilj je vratiti 500 tisuća Hrvata iz dijaspore u domovinu

Došli smo na 3,7 milijuna stanovnika u Hrvatskoj i 3,5 milijuna Hrvata izvan države, a…

10 sati prije

Analitičar: Grbin ima šanse za sastaviti Vladu kao Hajduk za titulu

Politički analitičar Jerko Trogrlić komentirao je pregovore nakon izbora. Trogrlić je odgovorio na pitanje je li…

10 sati prije

Završeni pregovori HDZ-a i DP-a: ‘Još nema dogovora oko većine’

Završio je sastanak u HDZ-a i Domovinskog pokreta održan Banskim dvorima. Iz obje stranke su…

10 sati prije