„Hvala, mama Angela!”: Imigrant brutalno silovao 7-godišnju djevojčicu u Njemačkoj – Video

Širi dalje

Imigrant iz Afrike brutalno je silovao 7-godišnju djevojčicu u Njemačkoj, objavili su nezavisni njemački mediji. Djevojčica se vozila na biciklu u pratnji svoje majke. Premda je doista teško povjerovati kako je to moguće, napadač je djevojčicu nedaleko od njene majke presreo, stavio joj ruku na usta i odvukao ju u grmlje.



Nakon što je završio sa silovanjem, koje je očito bilo dovoljno kratko da majka djevojčice to ne primijeti, napadač je pobjegao. Majka je u shvatila što se dogodilo tek nakon što je djevojčica prišla k njoj u plaču.

Prema opisu da je napadač imigrant iz Afrike.

VEZANI SADRŽAJ:

Ono što je zanimljivo za primijetiti jest to da ovu vijest nije prenio niti jedan od kontroliranih režimskih medija koji ovih dana provode agresivnu pro migrantsku kampanju u kojoj za svaku ružan pogled na azilante radi spektakl.

Nijemci su ljuti jer se o problemima koje izazivaju migranti ne govori, u komentarima prozivaju kancelarku Angelu Merkel koja ih je pozvala u Njemačku. “Hvala, mama Angela”, napisao je jedan Nijemac u komentaru ispod vijesti o silovanju sedmogodišnje djevojčice.

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

11 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

13 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

16 sati prije