Kategorije HrvatskaNaslovna

Majka krizmanice: Žao mi je svakog gosta tog restorana, Mirka su prevarilili jer je poznat

Širi dalje

Svako bi prešao preko tih stvari kad je slavlje, ne želeći neugodnosti, no varati naočigled jer misliš, ‘velik je, neće propitkivati’, stvarno je ludost i stvar je principa. Vlasnika je u 30 godina poslovanja trebao naučit što je profesionalnost



Nakon što je Mirko Filipović u nedjelju na Facebooku podijelio iskustvo iz jednog vukovarskog restorana, gdje je s komovima slavio krizmu djevojčice, a u kojem se osjetio prevarenim jer su mu naplatili stvari koje nije naručio, a usluga ispod svake razine i podložna visokim novčanim kaznama, nastala je burna rasprava.

Dok jedni podržavaju Mirka, drugi su mu prigovarili da je škrt. Izazvalo je to brojne reakcije, a posljednja je ona Sandre Blažević, majke djevojčice za čiju krizmu se sve skupa i organiziralo.

– Mirka znam od svoje 17. godine, znam kakav je čovjek i izvan sporta, koliko drži do pravednosti i poštenja s bilo kojom osobom. Kao majka sam napravila rezervaciju u tom restoranu, očekujući korektnost prije svega. Gospodin Dragan Mlakić je zapisao menu za odrasle i za djecu posebno. Tražila sam najbolje, a dobili smo ispod prosjeka za bilo kojeg gosta – navodi gospođa Blažević za 24 sata.

Nastavlja da je Mirko otišao platiti račun u namjeri da uštedi njezin kućni budžet.

– I tu se stvorila “prilika” za vlasnika, 8×120 kn i 9×85 kn pa računajte. S tim što su donosili plastične boce na stol ne upitavši tko što pije i te famozne kave, preko cijele, nazovimo, usluge. Svako bi prešao preko tih stvari kad je slavlje, ne želeći neugodnosti, no varati naočigled jer misliš, ‘velik je, neće propitkivati’, stvarno je ludost i stvar je principa.

Vlasnik ne dogovara uslugu već gost, a ništa od traženog se nije ispoštivalo. Žao mi je svakog gosta tog restorana, a i vlasnika jer je u 30 godina poslovanja trebao naučit nešto o riječi profesionalnost – navodi Sandra Blažević.

Maxportal/Foto:FacebokMF


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Obiteljska drama i raskol u Mostu: “Marija se već vidjela u Bruxellesu na velikoj plaći”

Sanorski zastupnici Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić razišli su se Mostom, a o pozadini raskola progovorili su…

42 minute prije

Ministar Medved čestitao legendarnoj brigadi: “Vi ste sinonim najvećih pobjeda”

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved u nedjelju je čestito pripadnicima 4. gardijske brigade - Pauci, 33. godišnjicu…

1 sat prije

“Bljesak slobode” u Okučanima: “Poezija je i vrsta oružja u miru”

Već treću godinu, kao uvod u središnji dio obilježavanja vojno-redarstvene operacije Bljesak, Narodna knjižnica u…

1 sat prije